Edirne Gezileri İçin Kayıtlar Devam Ediyor.

Edirne Gezileri İçin Kayıtlar Devam Ediyor.

Esenlerli kadınlar, Edirne Kültür Gezileri ile ücretsiz olarak Serhat Şehri’nin tüm güzelliklerini görme fırsatı yakaladılar. Kadınlara özel düzenlenen geziler 5 Haziran'a kadar devam edecek.

17 Nisan 2015 - 14:14

Esenler Belediyesi tarafından sadece kadınlara yönelik düzenlenen Edirne Kültür Gezileri başladı.  15 Nisan - 5 Haziran tarihleri arasında ücretsiz gezilerde bayanlar, Edirne’nin tüm güzelliklerini görme fırsatı yakalıyorlar. 

TARİHİ MEKÂNLARI GEZDİLER

Edirne Kültür Gezisi kapsamında Havaalanı Mahallesi Uhud Camii önünden başlayan gezi, otobüste gerçekleştirilen sabah kahvaltısı ile devam etti. Edirne’de kendilerine tahsis edilen rehber eşliğinde önce Saray, Kırkpınar ve Balkan Şehitliği’ni gezen hanımlar ardından II. Bayezid Külliyesi, Selimiye Camii, Ulu Camii ve Üç Şerefeli Camii’yi görme fırsatını yakaladılar. Edirne’nin tarihi mekânlarına yapılan ziyaretlerin ardından Esenler Belediyesi tarafından Meriç nehri kıyısında öğle yemeği verildi.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Sadece hanımlara yönelik gerçekleştirilen, 18 yaşından küçük çocuk ve erkeklerin katılamadığı gezilere başvurular devam ediyor. 5 Haziran’a kadar sürecek geziye kayıtlar 0 212 562 17 40 numarayı arayarak telefondan veya Nene Hatun Mahallesi İnönü Caddesi No: 55’te bulunan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bizzat başvurarak yapılabiliyor.

4629184.jpg
654831.jpg
2752930.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Subaşı Betül Halitoğulları'nı Ziyaret Etti
Özgür Subaşı Betül Halitoğulları'nı Ziyaret Etti
Meslek Okulları Derneği'nden Akçadağ Milli Eğitim'e Ziyaret
Meslek Okulları Derneği'nden Akçadağ Milli Eğitim'e Ziyaret