Dr. Erkan Turan’ın imzasını taşıyan Köyden Haber Portalı...

Dr. Erkan Turan'ın imzasını taşıyan Köyden Haber Portalı yayına başladı

Akademisyen Gazeteci TRT'nin emektar muhabirlerinden Dr. Erkan Turan'ın imzasını taşıyan Köyden Haber Portalı yayında.

04 Mart 2021 - 00:20 - Güncelleme: 04 Mart 2021 - 01:07

İnsan yaşamının her detayını habere taşıyan Köyden Haber Portalı yayında. Usta gazeteci akademisyen Dr. Erkan Turan'ın imtiyaz sahipliğini yaptığı Köyden Haber, gündem haber başlıklarıyla yaşama dair Ekonomi, Kültür Sanat, Magazin Sağlık, Siyaset, Spor,Teknoloji haberlerinin aranan haber portalı olacak. Canlı Tv, Canlı Borsa, Canlı Futbol Sonuçları linkleriyle yaşamı canlı takip edeceğiniz özel haber sitesi olup  https://www.koydenhaber.com 'dan takip edebilirsiniz

Dr. Erkan Turan Kimdir?
Dr. Öğr. Üyesi Erkan Turan, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi’nde tamamladıktan sonra, aynı üniversitenin Gazetecilik Bölümü’nde Yüksek Lisans, Radyo TV Sinema Bölümü’nde ise Doktora derecelerini almıştır. Akademisyenlik kariyerine; İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nde başlayan Dr. Öğr. Üyesi Erkan Turan üniversitedeki akademik çalışmalarının yanı sıra İstanbul Üniversitesi Haber Ajansı (İÜHA) ve Radyo Haber Ajansı’nda yönetici olarak görev yapmıştır. Dr. Turan, 2002 yılında TRT İstanbul Haber Müdürlüğü’nde muhabir olarak göreve başlamıştır. Başbakanlık muhabirliği dahil haberciliğin her alanında bulunan Dr. Turan, Afganistan ve Irak Savaşlarında savaş muhabirliği deneyimlerine de sahiptir. 
TRT’de özellikle canlı yayın ve sunumlarla mesleğini sürdüren Dr. Turan aynı zamanda başta İstanbul Üniversitesi olmak üzere çeşitli üniversitelerde; televizyon haberciliği, haber ve metin yazma teknikleri, röportaj teknikleri, canlı yayın ve sunum teknikleri, televizyonda program yapımı, televizyonda program planlama, fotoğraf gazeteciliği, gazete yazı türleri, edebi gazetecilik ve televizyon haber uygulamaları derslerini vermiştir. 
Dr. Öğr. Üyesi Erkan Turan’ın çeşitli ulusal ve uluslararası dergilerde yayınları bulunmaktadır. Dr. Erkan Turan 2018 yılından itibaren Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Dr. Erkan Turan  halen Radyo Televizyon Sinema Bölüm Başkanlığını yürüttü. Akademik bilgi ve birikimlerini, mesleki tecrubelerini yeni dönemde  Ticaret Üniversitesinde geleceğin iletişimcilerine  aktarıyor. 
. Araştırma Alanları : Gazetecilik, Yeni Medya, Dijital Yayıncılık, Savaş Muhabirliği, Çatışma Yönetimi, Medya Okuryazarlığı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...