BAĞCILARLILAR KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİĞİNE DOYACAK

BAĞCILARLILAR KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİĞİNE DOYACAK

Bağcılar Belediyesi’nin sonbahar ayına girilmesiyle birlikte ilçe sakinleriyle buluşturacağı, Kültür ve Sanat Etkinlikleri başlıyor

17 Eylül 2014 - 14:43 - Güncelleme: 17 Eylül 2014 - 14:46

Etkinlikler kapsamında sanatçı, yazar, akademisyen, ilahiyatçı ve televizyoncuların da aralarında bulunduğu tanınmış isimler bilgi ve birikimlerini paylaşacaklar. Şiir dinletileri ile tiyatro oyunları da etkinliklere renk katacak.

 

 

Bağcılarlıların özlemle bekledikleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri 2014-2015 sezonu renkli ve içeriği zengin programlarla başlıyor.

Sonbahar ayına girilmesiyle birlikte Bağcılarlılar, 1992 yılından bu yana devam eden Kültür ve Sanat Etkinlikleri’nde buluşacaklar.  19 Eylül 2014 Cuma akşamı yapılacak açılış törenine katılacak olan İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu davetlilerle sohbet edecek. Protokol konuşmalarıyla birlikte programda yıl boyu devam edecek etkinliklerden örnekler sunulacak.

 

FESTİVAL YIL BOYU SÜRECEK

 

Programlar yıl boyunca kültür merkezleri, halk sarayı, bilgi evleri, gençlik merkezleri, Güneşli Park AVM, ve 212 AVM’de gerçekleştirilecek. Festival, ilahiyatçı Ömer Döngeloğlu, şair-yazar Serdar Tuncer, sanatçı Volkan Arslan’ın aralarında bulunduğu tanınmış isimleri ilçe sakinleriyle buluşturacak.

Festivaldeki programlarda konferans, söyleşi, çocuk tiyatrosu, şiir ve müzik dinletileri, tiyatro ve sinema etkinlikleri yer alacak.

8443701.jpg
383590.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını kaybetti
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını...
Özgür Subaşı Nurdan Yıldırımı Ofisinde Ziyaret Etti
Özgür Subaşı Nurdan Yıldırımı Ofisinde Ziyaret Etti