ASİL OKULLARI BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

ASİL OKULLARI BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

AHA/İSTANBUL-Asil Okulları, her öğrencinin okulun teknolojik ve sosyal imkanlarından eşit düzeyde yararlanması gerektiğini savunduğu için öğrencinin büyük ve kalabalık yapılarda kaybolmadığı birer birey olarak kendi kişisel özelliklerinin keşfedilip yetiştirildiği bir eğitim sistemi olan Butik Okul konseptiyle eğitim ve öğretim hizmeti veriyor.

24 Mart 2016 - 13:36

Asil Okulları, öğrencilerin sayısal ve sosyal bilimler alanında çok yönlü düşünme yeteneğini geliştireceğine inandığı eğitim modelleri ile eğitim ve öğretim hayatını devam ettirirken aynı zamanda sportif çalışmalarını da devam ettirmektedir. Bu bağlamda, öğrencilerin Potansiyel Geliştirme Eğitim Modelleri ile ders içeriklerini destekleyici beceriler kazanmalarını hedefler; üst düzey ve yaratıcı düşünme,  problem çözme, araştırma yeteneği, duygusal ve sosyal gelişim, motivasyon gibi öğrencilerin yeteneklerinin erken yaşta keşfedilerek hedeflerine ulaşmalarını sağlamaktadır. Uygulanan bu çalışmalar doğrultusunda Asil Okulları gerek akademik, gerekse sportif alanlarda başarılarını devam ettirmekte.

Teknolojinin hızla geliştiği çağda değişen Genel Sınav Sistemleri artık sadece bilgi içerikli sorularla öğrenci seçmemekte; bilgiyi öğrenebilen, analiz edebilen, bilgiler arası yorum yapabilen, kısacası; bilgiyi yaşamın her alanında kullanabilen, düşünen öğrencileri seçmeye yönelik değişim göstermiştir. Bu doğrultuda yaptığımız TEOG Sınavı Hazırlık çalışmalarımızla, öğrencilerimizin kişisel yetenekleri doğrultusunda; bilgi odaklı çalışmalarımız, stres yönetimi seminerlerimiz, etüt ve kamp programlarımız ve öğrenci odaklı bire bir çalışmaları sayesinde asil okulu 3 dönemdir art arda TEOG İlçe BİRİNCİSİ olmuştur.

Asil Okulları öğrencilerinin,akademik başarılarının yanı sıra sportif yetenekleri doğrultusundada Beden Eğitimi Öğretmenlerimizce yönlendirerek dönem içerisinde çeşitli sportif başarılara imza atmaktadırlar. Bu başarılarımızdan; 1. Sınıf öğrencimiz Berranur Yılmaz yüzmede İstanbul 1.’si, Güreş sporunda 4. Sınıf öğrencimiz Yusuf Eren İnal İstanbul 2. ve Güngören 1.’si olmuş ve aynı zamanda Teakwondo sporunda Ahmet Emir Yılmaz öğrencimiz Türkiye elemelerinde 2. Olmuştur.

Bu doğrultuda Asil Okulları; öğrenciyi bire bir tanımak, yeteneklerini keşfetmek ve bu yetenekler doğrultusunda kariyer seçimlerinde doğru yönlendirme yapılmasını hedeflemekte.

6012776.jpg
9502308.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ali Kemal Kazdal'ın abisi Yunus Emre Kazdal hayatını kaybetti
Ali Kemal Kazdal'ın abisi Yunus Emre Kazdal hayatını kaybetti
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların simyasını bozdular
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların...