Güngören Tügva Emir Sezgül’den sorulacak

Güngören Tügva Emir Sezgül'den sorulacak

AHA İSTANBUL - Türkiye Gençlik Vakfı Güngören Temsilciliği bayrak yarışı Ali Şeker'den Emir Sezgül'e teslim edildi.

09 Kasım 2020 - 10:30 - Güncelleme: 09 Kasım 2020 - 10:30

Tügva Güngören temsilciliği gençliğe  hizmet bayrak yarışında yeni görev Emir Sezgül'e verildi. Yeni görev egelen başkan Emir Sezgül yeni yönetimini oluşturarak göreve hızlı başladı. gençliğe hizmet bayrağını teslim alan başkan Emir Sezgül yaptığı açıklamnada  Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Güngören İlçe Başkanlığına Bugün İtibari İle Atanmış Bulunmaktayım. Bu Süreçte Desteklerini Esirgemeyen Değerli Büyüklerime ve Kıymetli Dava Arkadaşlarıma Teşekkür Ederim.
Güngören Gençliği İçin Çalışmaya ve Mücadele Etmeye DEVAM. Bugüne kadar Güngören’e ve Güngören gençliğine kattığı değerli hizmetlerden ötürü kıymetli başkanım abim Ali ŞEKER’e ve teşkilat koordinatörümüz abim Hamdi ALTUNCU’ya teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Rabbim mahcup etmesin inşallah. Güngören’imize ve Güngören gençliğine bugüne kadar hizmet ettiğimiz gibi, bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz.İmanlı,inançlı ve Hakk’a hizmet eden yeni nesil bir gençlik için durmadan,yılmadan,yorulmadan çalışmaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz. dedi. 

Emir Sezgül Kimdir?

1996 Ordu/Ünye doğumlu olan Emir Sezgül, İlkokul ve Ortaokul eğitimini Ordu\Ünye’de tamamladı. 2006 yılında ailesiyle İstanbul Güngören’e taşınan Sezgül, lise eğitimini Güngören Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Elektrik bölümünde tamamladı.

2013-2018 yılları arasında AK Parti Güngören İlçe Teşkilatı Gençlik Kollarında çeşitli kademelerde görev yapan Sezgül, 2018-2020 yılları arasında TÜGVA İstanbul Güngören Temsilciği Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Merkezi tarafından İstanbul Güngören Temsilciği görevine atanan Emir Sezgül, halen Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde eğitimine devam ediyor.

2020/11/2020-11-09-10-30-27.jpg
2020/11/2020-11-09-10-30-29.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Muhtar Özlem Sögüt'ün babası Mehmet Ali Sögüt hayatını kaybetti
Muhtar Özlem Sögüt'ün babası Mehmet Ali Sögüt hayatını...
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor