Altınmakas Rıdvan Özçelik madalyalara doymuyor

Altınmakas Rıdvan Özçelik madalyalara doymuyor

AHA İSTANBUL - Milli kuaför Şampiyon Rıdvan Özçelik uluslararası yarışmalarda aldığı madalyalarla Güngören'in gururu oldu.

28 Ağustos 2020 - 11:00 - Güncelleme: 28 Ağustos 2020 - 11:30

Erkek kuaför mesleğinde meslektaşları tarafından centilmenliği ve kibarlığı ile tanınan Milli kuaför Rıdvan Özçelik uluslararası aldığı başarılarla madalyalara doymuyor. Mesleğinin aşığı, her geçen gün kendini yineleyen, uluslararası mesleki yenilikleri takip eden özel isim milli kuaför Rıdvan Özçelik, uluslararası ve ulusal yarışmalara katılmak için heyecanla pandemi sürecinin son bulmasını bekliyor. 

Rıdvan Özçelik kimdir?

1982 yılında Fatih'te doğdu aslen Balıkesirli olup eğitimini İstanbul'da tamamladı. Mesleğe ilkokul 5. sınıf sonunda Kumkapı'da Berlin kuaför de ustalar ustası Selahattin Kulak'ın yanında uzun yıllar çalışarak çıraklık kalfalık ve ustalık eğitimini kazandı. 2012 yılında Güngören'de kendi kuaförüne açan Milli kuaför Rıdvan'ı Özçelik hedef büyüterek mesleki ulusal ve uluslararası yarışmalara katıldı. Berberler odasının verdiği eğitimlerle kendisine güvenerek katıldığı şampiyonalarda uluslararası ve ulusal dereceler aldı. İlkini  Antalya'da 2018 yılında uluslararası saç kesim yarışmasına  katılarak tecrübe kazandı. Girdiği şampiyonalarda 12 adet eğitim başarı sertifikası alırken, 3 plaket, 6 madalya 3 kupayla Güngören'e döndü. Şehir takım birinciliği ulusal bireysel erkek kesim 5. Liği, dünya yedinciliği Türkiye özel jüri ödülünü alan Rıdvan Özçelik başarılarını işletmesini yaptığı Güngören'de bulunan Rıdvan Özçelik Hair Stüdyo kuaför salonunda özel alanda sergiliyor. Başarılarını müşterileri ve meslektaşları ile paylaşıyor. 

2020/08/2020-08-28-11-30-23.jpg
2020/08/2020-08-28-11-30-28.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bakırköy Adliyesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi töreni düzenlendi
Bakırköy Adliyesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale...
Ülkü Ocakları Cumhurda Birlik, Beyoğlu'nda Birlik diyerek bir kez daha haykırdılar
Ülkü Ocakları Cumhurda Birlik, Beyoğlu'nda Birlik diyerek bir kez...