Akbaba Haber Ajansı AHDE VEFA dedi, Malatya’ya ilk bölge...

Akbaba Haber Ajansı AHDE VEFA dedi, Malatya'ya ilk bölge müdürlüğünü kurdu

AHA MALATYA - Akbaba Haber Ajansı Yurt genelinde yapılanmasıyla sektörde 20. Yılını doldururken Sıla-i Rahime diyerek Malatya bölge müdürlüğünü kuruyor.

26 Ağustos 2020 - 15:15 - Güncelleme: 27 Ağustos 2020 - 03:05

Haber üretiminde 20 yılını kutlayan Akbaba Haber Ajansı kendi mülklerinde  Malatya, Ankara, Trabzon bölge müdürlükleri kurma çalışmalarının tüm hızıyla devam ederken Ahde Vefa deyip ilk bölge müdürlüğünü Malatya'da kuruyor. Akbaba Haber Ajansı yönetim kurulu başkanı Mustafa Akbaba yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken " Akbaba  Haber Ajansı olarak 20 yıldır sektörde profesyonel olarak görev yaptık. Kendi yayın organlarımızla müşterilerimize ve abonelerimize  hizmet veriyoruz. Haber ajansımızın İstanbul merkez olmak üzere Ankara Malatya ve Trabzon'da kendi mülklerimizde bölge müdürlüklerini kurma çalışmalarımız devam ediyor. Doğup büyüdüğümüz Malatyamıza vefa borcumuzu ödemek adına Sıla-i Rahim diyerek ilk bölge müdürlüğümüzü  Malatyamızda kurarak kendi mülkümüzde hizmete başlıyoruz  Bu heyecanımıza 2017 yılından beri  ortak olup yanımızda bugüne kadar hep var olan   Karagülle inşaat yönetim kurulu üyesi Murat Karagülle'ye ve imkanı sağlayan sektöründe öncü kuruluşlardan olan Remkur Gayrimenkul yönetim kurulu başkanı Remzi Oktay'a , İş adamı inş. Müh. Hidat Çiltepe'ye, Adalet iş merkezi yönetim kuruluna, Ümit reklam yönetim kurulu başkanı Ümit Çimen ve ekibine canı gönülden teşekkür ediyoruz. Uzun yıllardır yayında olan Malatya Meydan Gazetesi aylık yayın hayatına  kısa bir süre sonra Mevkude  olarak başlayacak olup Türkiye'de yaşayan Malatyalılar burada buluşacak. "diyerek de müjde verdi.

Aynı zamanda MESİMDER  Meslek okulları dernek başkanı olan Mustafa Akbaba " Meslek Lisesi Memleket Meselesi" ,   rahmetli Vehbi Koç'un vecizesini hatırlatarak geleceğimiz olan gençlerimize hizmet edecek Mesimder Tüm Meslek Okullar Derneği'nin ilk temsilciliğinin Malatya'da açılmasınada,  ayrı bir mutluluk verdiğini ifade etti. 

Akbaba Haber Ajansı Malatya bölge müdürlüğü başta Elazığ, Adıyaman, Batman, Şanlıurfa iller olmak üzere Doğu ve Güneydoğu illerindeki yurt yapılanmasını koordine edecek.

2020/08/2020-08-27-03-05-41.png

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TEŞEKKÜRLER İnş. Yük Müh. İbrahim Yılmaz ve Endüstri Yük. Müh. Necati Çilingir
TEŞEKKÜRLER İnş. Yük Müh. İbrahim Yılmaz ve Endüstri Yük....
Gönül adamı Timuçin Akar sevdiklerini Gözü Yaşlı geride bırakarak hakka yürüdü
Gönül adamı Timuçin Akar sevdiklerini Gözü Yaşlı geride...