Adıyamanlılar Vakfı Merter Ve Zeytinburnu’ndaki İşadamlarını...

Adıyamanlılar Vakfı Merter Ve Zeytinburnu’ndaki İşadamlarını Ziyaret Etti

AHA- Adıyamanlılar Vakfı Genel başkanı Ramazan Aksoy beraberinde Vakfın bir önceki Genel Başkanı Ömer Özkartal, Başkan Yardımcısı Ahmet Demir, Yönetim Kurulu Üyelerinden Nazif Demir, Zeynel Oğuzbey, Abubekir Ünal, Basım-Yayım Komisyonu Başkanı Süleyman Alpaydın ile birlikte Merter ve Zeytinburnu’ndaki Adıyamanlı işadamlarını ziyaret etti.

10 Temmuz 2015 - 14:55

Yıllardır her yıl Adıyamanlılar vakfı bünyesinde yüzlerce öğrenciye öğrenim desteği sağlamasında katkıda bulunan işadamlarına teşekkür eden Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy, “Bugüne kadar Vakıf bünyesinde gerçekleştirdiğimiz bütün hizmetlerinde Adıyamanlı hayırsever işadamlarımızın büyük desteği olmuştur. Bu mübarek Ramazan ayında zekatlarıyla gençlerimizin yüzün güldüren ve onların duasını kazanan işadamlarımıza ne kadar dua etsek azdır. Allah onlardan razı olsun” diyerek bu ana kadar verdiği desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İşadamları ise, yıllardır imkânı olan ile ihtiyacı olanlar arasındaki köprü görevini sağlıklı bir şekilde yürüten Adıyamanlılar Vakfına teşekkür ederek, her türlü hayır işlerinde her zaman yanında olduklarını ifade ettiler.

Merter’deki işadamlarına iftar yemeği verdi

Adıyamanlılar Vakfı yapılan ziyaretlerin ardından Merter de Adıyamanlı hemşehrimiz Derviş Taştan’a ait Özde Kaymaklar Lokantasında iftar yemeği verdi.

İftar yemeğine Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy, Vakfın Onursal başkanı Nevzat Bayhan, Vakfın bir önceki Genel Başkanı Ömer Özkartal, Sudi Arabistan Hac Organizasyonun sorumlusu Mustafa Göksu, Vakfın Başkan yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Merter’deki işadamları katıldı.

 

 

HABER: ABDULKERİM SONKAYA

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Subaşı Betül Halitoğulları'nı Ziyaret Etti
Özgür Subaşı Betül Halitoğulları'nı Ziyaret Etti
Meslek Okulları Derneği'nden Akçadağ Milli Eğitim'e Ziyaret
Meslek Okulları Derneği'nden Akçadağ Milli Eğitim'e Ziyaret