Güngören emniyetinden Uyuşturucu zehir tacirlerine tokat gibi...

Güngören emniyetinden Uyuşturucu zehir tacirlerine tokat gibi operasyon

AHA İSTANBUL - Zehir tacirleri Güngören emniyeti Asayiş büro dedektiflerinin operasyonuyla kıskıvrak yakalandılar

12 Mayıs 2018 - 23:31

Güngören emniyet müdürlüğü asayiş büro amirliği Fatih, Esenler ve Güngören'de eş zamanlı yapılan operasyonlarla satışa hazır   uyuşturucu maddelerle beraber  , çok sayıda kişiyi yakaladı. 

Uyuşturucu satıcısını suç üstü yapan polis,  asayiş büro amiri Tolga Öztürk tarafından görevlendirilen özel ekip şahsın elindeki telefonlarda bulunan konuşmalar ve bilgilere dayanarak  eş zamanlı operasyon düzenledi. 3 ayrı ilçede düzenlenen eş zamanlı operasyonda Fatih'deki ikametgahda av tüfeği, tabanca ile iki kişi göz altına alındı. Yakalanan şahsın Güngören'deki  evine yapılan operasyonla uyuşturucu zulası çıktı. Satışa hazır bol miktarda eroin, bonzai ve esrar ele geçirildi. Operasyonlarda toplamda piyasa değeri 120 bin tl olan uyuşturucu ve silahlar, bol miktarda uyuşturucu parası ele geçirildi. Yakalanan 4 dört kişi adalete teslim edildi. 

Güngören emniyet müdürlüğü uyuşturucu ile mücadelesinde her geçen gün yaptığı başarılı operasyonuyla göz doldururken bir yenisi ilede bir nokta daha koydu. Asayiş büro dedektiflerinin özel çalışması ile bir çete daha çökertildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak Akçin oldu
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak...
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti