Ferhat Öztürk ; İnova Time Takımımız "Yarını Kodladılar...

Ferhat Öztürk ; İnova Time Takımımız "Yarını Kodladılar " şampiyon oldular

AHA İSTANBUL - İTO Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İnova Time Takımı "Yarını Kodlayanlar Online Covideathon " yarışmasında "Yarını Kodladılar " şampiyon oldular

02 Mayıs 2020 - 10:42 - Güncelleme: 02 Mayıs 2020 - 10:44

Güngören  İTO Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi  İnova Time Takımıyla bir şampiyonluğa daha imza attı.  Güngören'de Evlerde kalan öğrenciler sınırları aşmaya devam ediyor. Vodafone vakfı  ve   Habitat derneğinin iş birliğiyle gerçekleşen Koranavirüs salgını münasebetiyle düzenlenen "Yarını Kodlayanlar Online Covideathon " yarışmasına katılan Güngören  İTO Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri yine şampiyon oldular. 129 okulun ve 339 öğrencinin katıldığı yarışmada    İnova Time Takımı  "Yarını Kodladılar " şampiyon oldular.Güngören  İTO Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 10. sınıf öğrencileri  İNOVA TİME TAKIMI Zehra Betül Tekin ve Damla Korkmaz başarısını Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Öztürk sosyal medyada yayınladığı mesajla başarıyı duyurdu.  Ferht Öztürk yayınladığı mesajında "  Güngören İTO Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Zehra Betül Tekin ve Damla Korkmaz'ın oluşturduğu InovaTeam, Türkiye ve KKTC'den 129 takım ve 339 gencin katıldığı Habitat Derneği ve Türkiye Vodafone Vakfı, Yarını Kodlayanlar Projesi kapsamında Türkiye’nin genç beyinlerini, bugünün çözümlerini ve yarının önlemlerini bulabilmeleri için Yarını Kodlayanlar Online Covideathon’un da birinci oldu.

Takım üyesi Zehra Betül Tekin projeden bahsederken " Biz korona virüsünü yenmek adına elimizden geleni yapmayı hedefledik ve ortaya bu proje çıktı. Sonuçtan mutlu ve umutluyuz. Bize fikirlerimizi paylaşma fırsatı verildiği için de gerçekten teşekkür ederiz." dedi. 

Damla Korkmaz " Yaptığımız projeden oldukça mutluyuz. Umuyoruz ki bu proje sayesinde içerisinde bulunduğumuz pandemi durumundan bir an önce kurtulabiliriz." şeklinde ekledi.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum. "dedi. 

2020/05/2020-05-02-10-44-22.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...