Ferhat Öztürk " EVLERDE KİTAPLAR ELLERDE " çağrısı...

Ferhat Öztürk " EVLERDE KİTAPLAR ELLERDE " çağrısı yaptı

Güngören Eğitim camiası coronavirüse inat EVDE KAL çağrının yanında "Evlerde Kitaplar Ellerde" kampanyasını kurdu.

27 Mart 2020 - 15:23

Bilindiği gibi dünyamızda, ülkemizde, Güngören'imizde zor bir süreçten geçiyor. İnsanlığı tehdit eden corona virüs (covid 19) salgını nedeniyle bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de birtakım tedbirler alınıyor.
Bu tedbirler kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı da 30 Nisan'a kadar   uzaktan eğitime geçti.
Eba tv ve TRT kanalları vasıtasıyla okullarından uzak kalan milyonlarca öğrencimizin eğitim ortamından uzak kalınmamasına çalışılıyor.

Bu kapsamda Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de #GüngörenEvdeKitaplarEllerde hashtagiyle günlerdir resmi sosyal medya hesaplarından topluma yön veren, örnek alınan yazarlar, şairler, milli sporcular ve eğitimciler tarafından hazırlanan videolar ile öğrencileri ve velileri bu süreçte evde kalmaya ve kitap okumaya davet ediliyor.

Bu bağlamda görüşlerini aldığımız  Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat ÖZTÜRK şunları söyledi.
“Toplum olarak zor bir süreç geçirdiğimiz bu günlerde bizlerin de insanlarımızı iyiye ve güzele teşvik etmemiz gerektiğini düşündük.
Bu bağlamda ilçemizin sosyal medya hesaplarından pazartesi akşamı başlattığımız çalışma velilerimizin, öğrencilerimizin, meslektaşlarımın ve tüm Güngörenlilerin destekleriyle 
ülkemizin dört bir yanına yayıldı ve yoğun ilgi gördü. 
Her akşam 20:30 da ilçemizin resmi hesaplarından paylaştığımız evde kalmayı ve kitap okumayı teşvik eden videolardan ve resimlerden oluşan çalışmamızın önümüzdeki günlerde de artarak süreceğini düşünüyorum.
Çalışmaya destek olan bütün velilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, Güngörenlilere, ve ülkemizin her köşesinden destek olan Yazarlarımıza ve kitap dostlarına  teşekkür ediyorum.
20.30 da #GüngörenEvdeKitaplarEllerde diyorum" dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...