Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü-Basın Duyurusu

Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü-Basın Duyurusu

25.02.2019 günü saat 19.30 sıralarında İlimiz Bahçelievler ilçesi Zafer Mahallesinde seyir halinde olan bir minibüs içerisinde bulunan Nurgül K. isimli şahsın cep telefonunun çalınması sonucu meydana gelen “Açıktan Hırsızlık” olayı ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;

01 Aralık 2019 - 10:10 - Güncelleme: 07 Nisan 2020 - 19:21

Elde edinilen kamera görüntülerinin incelenmesi neticesinde şüpheli iki şahsın kendilerinden sonra minibüse binen mağdur şahsı sıkıştırdıkları, daha sonra şüphelilerden birinin mağdurun cep telefonunu aldığını ve beraber minibüsten indikleri, şüphelilerin minibüse bindikleri ve indikleri mesafenin çok kısa olduğu tespit edilmiş, yapılan araştırmalarda bahse konu olayı gerçekleştirdiği tespit edilen şüphelilerden biri olan Servet E. (34) isimli şahıs 18.11.2019 günü saat 15.50 sıralarında Bakırköy Denetimli Serbestlik Müdürlüğü seminerinde yakalanarak gözaltına alınmış, şahsın yapılan sorgulamasında; “ Resmi Belgede Sahtecilik”, “Başkasına Ait Kimlik ve Kimlik Kartlarının Kullanılması”, “Tehdit”, “Kasten Yaralama”, “Güveni Kötüye Kullanma” ve “Özel Hayatın Gizliliğini İhlal” suçlarından toplam (22) adet suç kaydının bulunduğu tespit edilmiştir.

 

Yapılan çalışmaların devamında şüpheli şahsın 09.02.2019 günü saat 19.30 sıralarında İlimiz Bahçelievler ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesinde seyir halinde olan bir minibüs içerisinde bulunan Meryem G. isimli şahsın 1.600 TL, (1) adet kolye, kredi kartlarının olduğu cüzdanının çalınması olayını gerçekleştiren şüphelilerinden biri olduğu tespit edilmiştir.

 

Konu ile ilgili yakalanan ve adli makamlara sevk edilen şahıs tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

 

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı'nı tebrik etti
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi...