Fatma Çınar, ’Deva Partisi’ dedi

Fatma Çınar, 'Deva Partisi' dedi

AHA İSTANBUL - Bütün kadınlara kapılarının ve gönlünün sonuna kadar açık olduğunu söyleyen Deva Partisi Behçelievler Kadın Politikalar Başkanı Fatma Çınar, her çarşamba Şirinevler Deva Partisi binasında kadınların dertlerini dinleyip, yıllardır olduğu gibi onlara her konuda destek olmaya devam edecek.

01 Haziran 2021 - 16:00 - Güncelleme: 01 Haziran 2021 - 22:15

Fatma Çınar, ‘Deva Partisi’ dedi

Bahçelievler’de 13 yıl Kent Konseyi,  9 yıl da Kadın Meclisi Başkanı olarak görev yaptığı dönemde yardımdan yardıma koşan Fatma Çınar, Deva Partisi Bahçelievler Kadın Politikalar Başkanlığına getirildi. Çınar, şimdi de Deva Partisi çatısı altında gönüllere dokunacak…

 

Fatma Çınar, diğer adıyla Fatoş… Bugüne kadar binlerce kadına ve aileye dokundu, onları mutlu etti. Kendisine yardım için başvuran hiçbir kadını geri çevirmedi. O aslında Bahçelievler’in bir iyilik meleği… 13 yıl Bahçelievler Kent Konseyi üyeliğinde bulunan, Avrupa Birliği Komisyonunda yer alan ve 9 yıl Bahçelievler Kadın Meclisi Başkanlığı yapan Fatma Çınar, Deva Partisi Bahçelievler Kadın Politikalar Başkanlığına getirildi. Çınar, şimdi de Deva Partisi’nin çatısı altında gönüllere dokunacak…

Seyirci değil, oyuncuyum

Birçok kadın ve yerel STK’ların yönetimlerinde bulunan; çok sayıda, toplumsal projenin hayata geçirilmesine öncülük eden Çınar, “Seyirci olmayı değil, oyuncu olmayı tercih ederim” şeklinde konuştu. Çınar, “Allah’ın yaptığına müdahale etmek haddimize değildir, ama kulun yaptığına ve kadına şiddete asla sessiz kalmam. İçimden geldiği gibiyim. Elimi taşın altına koyarım. Amacım toplumda kadınları ezdirmemek ve güçlü olmalarını sağlamak.  Gönül ister ki herkese ulaşabileyim.  Şimdi beni tanıyan ve anlayan insanlara sözüm var ‘hep yanlarında olacağım’.  Deva Partisi ile sizleri tanıdığım yolda yürümeye devam edeceğim” dedi.

İnsana saygı temel prensibimiz

Deva Partisinin ‘Özgürlük, eşitlik, adalet’ temelleri üzerine kurulu, demokrasi anlayışının savunucusu, ilkelerini kendisine yakın hissettiğini, bu nedenle partiden gelen teklifi kabul ettiğini belirten Fatma Çınar, şunları söyledi: “Temel hak ve özgürlükleri, etnik köken, dil, din, mezhep, cinsiyet, siyasi ve sosyal aidiyet farkı gözetmeksizin tüm insanlar için tanıyor ve iç hukukumuzu bu standartlara göre uyarlamayı hedefliyoruz. Partimiz, insan aklının, sağduyunun ve vicdanın beslediği birliktelik ruhunun, topluma yönelen her türlü ayrıştırıcı söylem ve eyleme karşı en doğal savunma mekanizması olduğuna inanmaktadır. Bu nedenle, huzur ve güven, adalet ve hukuk, insan hakları ve özgürlükler, insan onuru ve insana saygı, sosyal refah gibi gelişmiş değerlerle her kesimden insanımızı buluşturmak temel hedefimizdir.”

Birlikte daha güçlü olacağız

Deva Partisinin kendisini her konuda destekleyip yanında olacağına inancının tam olduğunu söyleyen Çınar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Partime her konuda güveniyorum. Buna inancım sonsuz. Ben, çizdiğim doğru yolda, doğru insanlarla birlikte yürümeye davam edeceğim. Yıllardır bana ulaşan hiçbir kadını geri çevirmedim. Her konuda kadınlara destek olmaya devam edeceğim. Binlerce kadın beni çok iyi tanır. Buradan yine sesleniyorum, ‘yalnız olmadıklarını bilsinler’… Kapım her zaman tüm insanlara açık. Bizler birlik olursak daha güçlü oluruz. Doğru, güzel işler yapan herkesi desteklerim ve yanında gururla olurum. Yüreği güzel insanlara ihtiyacımız var. Değerli kadınlarımız,  ben hazırım;  siz de hazırsanız, gelin birlikte yürüyelim, birlikte güçlü olalım. Daha güzel yarınlar için sizleri bekliyorum.  Ben sizler için bir şey yaptığımda mutlu oluyorum. Sizleri birlik ve beraberlik içinde yaşamaya davet ediyorum. Yaratandan dolayı tüm insanları seviyorum.”

2021/06/2021-06-01-22-14-29.jpg
2021/06/2021-06-01-16-13-30.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...