Altın Ege Ödülleri Sahiplerini Buldu

Altın Ege Ödülleri Sahiplerini Buldu

Royal in Medya, İzmir Enjoy Dergisi, Chu Diere ve Ovall Concept sponsorluğunda İzmir’in kendi değerlerini tanıma ve onure etme amacı ile Altın Ege Ödülleri gecesini düzenledi.

11 Kasım 2019 - 21:39

Türkiye’nin en iyilerinin İzmir’de buluştuğu gecenin sunuculuğunu Özlem Yıldız yaparken, gece 7 Kasım'da Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleşti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer ve Ege İhracat Birlikleri Başkanı Sayın Jak Eskinazi'ye Onur Ödülü takdim edilirken, sanat dünyasından; Hande Ünsal Yılın Pop Kadın Sanatçısı, Hakan Altun & Derya Bedavacı Yılın Düeti, Selin Ciğerci Yılın Fenomeni, Yılın En iyi Müzik Kanalı Dreamtürk, Yılın Magazin Program Sunucusu Magazin D Dilay Korkmaz, Yılın Radyocusu Duygu Atakan Süper Fm, Yılın En İyi Canlı Performansı Kübracan ve Yılın En İyi Coverı Aylin Yeşilova (Zehir Gibi) gibi isimler ödül aldı. İş Dünyasından ise Can Hastanesi, Novar  Poliklinikleri,  Ramada Otel gibi prestijli firmalar ödül aldı. Aynı zamanda; Kızılay, Egikad, Kitvak, Kadın Haklarını Koruma Derneği gibi sivil toplum kuruluşları da gecede ödüllendirildi.

Ödül gecesinde konuşma yapan Organizasyon Komitesi Başkanı Murat Kaplan ” İzmir, en önemli tarih, kültür, sanat ve ekonomi şehri olarak ülkemizin en güçlü markalarındandır. İzmir de yerli yabancı birçok marka yer almaktadır. Bu vesileyle İzmir'in kendi değerlerini tanıma, yansıtma ve onure etme adına bu projeyi gerçekleştirmeye karar verdik. Geceye katılan, destek olan, İzmir'in gelişim noktasında bize inanan ve bizimle yürüyen tüm misafirlere, dostlarımıza, firmalarımıza teşekkür ederiz.  Altın Ege Ödülleri hem halk oylamasıyla, hem kanaat önderleri oylaması ile gerçekleştirilmiş, hem de İzmir'e katkı sağlayan gecemizi onurlandıran onur üyeleriyle ilgili çalışma yapılarak sonlandırılmıştır.'' diye konuştu.

Tepekule Kongre Merkezi'nde Kırmızı halı geçişiyle ve magazin çekimleriyle başlayan gece ödüllerin dağıtımıyla sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...