Zöhre Bağrıyanık dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Zöhre Bağrıyanık dualarla son yolculuğuna uğurlandı

AHA İSTANBUL - ÖZEL HABER GÖRÜNTÜLÜ HABER- Bir asırlık ömrü geride bırakan Zöhre Bağrıyanık sevenlerini gözü yaşlı geride bırakarak Hakka yürüdü

16 Haziran 2022 - 16:05 - Güncelleme: 17 Haziran 2022 - 22:50

Aslen Elazığ'lı olan 6 çocuk annesi 20 torun sahibi Zühre Bağrıyanık 90 yaşında hayata gözlerini yumdu. Rahmetlinin son vedası için Güngören Fetih Camisi'nde öğle namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı öncesinde rahmetlinin çocukları İbrahim, Vedat, Mehmet, Mücella, Nakşiye, Tacettin Bağrıyanık kardeşler taziyelerin tek tek kabul ettiler, kardeş Acısı yaşayan rahmetlinin kardeşi Nazmi Bakış ise son veda da hazır bulundu  salla taşında yatan Zöhre Bağrıyanık'ın naaşı başında torunları Kenan, Bekir, Yunus, Burak ve Ahmet Bağrıyanık bir an olsun ayrılmayarak son görevlerini yerine getirdiler.  Rahmetlinin son vedasında acılı aileyi yalnız bırakmayanlar arasında Malatya İkizpınar köyü dernek başkanı Nevzat Kaya, AK Parti Güngören İlçe yöneticilerinden Remziye Eyinç, Meslek okulları Derneği Başkanı Mustafa Akbaba ve isminiz sayamadınız aile dostu ve yakınları son yolculukta saflarda yerini aldılar. 
 İBB Mezarlıklar Müdürlüğü imamı Mehmet Kocabaş'ın kıldırdığı cenaze namazında haklar helal edilirken, Sema'ya açılan ellerde edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Kılınan cenaze namazı ile rahmetli dualarla ebedi istirahgahı olan Büyükçekmece mezarlığına uğurlanarak daha önceden vefat etmiş Hayat arkadaşının yanı başına defin edildi  . Defin sonrası taziyeler Kayseri İncesu Derneği'nde alındı, okunan dualar rahmetlinin ruhuna bir kez daha hediye edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların simyasını bozdular
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların...
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını kaybetti
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını...