Zafer Orhan; Tarihimizde karşılaşmadığımız ihanetle...

Zafer Orhan; Tarihimizde karşılaşmadığımız ihanetle karşılaştık

Güngören huzur toplantısı yaparak ilçe huzurunu masaya yatırdı

08 Aralık 2016 - 01:28

Geleneksel olarak yapılan huzur toplantısı yapılarak ilçenin Huzuru Tüm Kurum Kuruluşlar vatandaşların ettik ettik katılımıyla masaya yatırıldı. Güngören köy içi kültür Merkezinde Düzenlenen huzur toplantısına Kaymakam Zafer Orhan ederken belediye başkan yardımcısı Derviş Kahraman, emniyet müdürü Murat Bingöl dağıtımı Kurulan heyette vey aldılar Başkanlık. Açılış konuşması yapan Güngören kaymakamı Zafer Orahn "Yönetim paylaşmakla olur, Yönetimi paylaşacaksınki, yöneticilerle fikir alış verişinde bulunacaksınki Başarılı olasın.İç VE DIŞ tehditler bizi sıkıştırıyor yönden hey. Hain darbe hepimizi Toplumun Tüm kurumlarını etkiledi. Emniyet teşkilatımızıda bundan etkilendi. İlçemizded açığa alınanlar oldu. Hizmet mücadelesinde yetersiz olduğumuzn farkındayız. Tarhimizde karşılaşmadığımız Bir hayinlikle karşılaştık. Polis Sayısı darbe öncesinde 850 kişiye Bir polis memuru düşerken şimdi 1.150 kişiye Bir polis memuru Hizmet vermek Zorunda Kaldı. Buna nazaran teşkilat Mensupları gece gündüz özveri fedakarlıkla görevlerini yapmaktadırlar ettik. "dedi. AYRICA kaymakam Zafer Orhan çok Özel Bir Açıklamada bulunarak vatandaşlardan "Güvenliği sadece sadece polise bırakmayalım. Bizimde Bireysel Toplumsal Olarak alacak görevlerimiz Var ettik" derken emniyet güçlerinin next to durulmasını istedi. 

Güngören emniyet müdürü Murat Bingöl'de selamlama konuşmasında "Türkiye Cumhuriyeti en zor dönemini yaşıyor. Eskiden Bir PKK terörö örgütü varken şimdi çok sayıda terörö örgütü ile mücadele ediyoruz.  Terör örgütleri ile mücadelede 15 temmuzda vatandaşlarımız kahramanlıkları ile göstermiştir. Ülkemizin bağımsızlığı adına şehit olan Tüm şehitlerimizi Allah'dan rahmetle anıyorum"dedi. 

Huzur toplantısında Asayiş büro amiri Mustafa Sert salonda hazır olana heyete verdiği brifinle 2016 yılı itibari ile suç ve suç unsurları ile yapılan mücadele elde edilen verileri dile getirdi. İşlenen suçlarda olay çözme oranının % 92 olduğunu, Topluma karşı suçlarda olayı çözme oranlarının % 95 olduğunu millete ve devlete işlenen suçlarda %97 başarı elde edildiğini, kendilerine intikal eden narkotik olaylardan % 100 başarı elde ederek suçluların adalete teslim edildiğini grafiklerle sunum yaptı. 

Soru cevap kısmında muhtarlar, okul müdürleri, banka müdürleri, vatandaşlar bölgelerinde olan olumsuzlukları dile getirirken,  yetkilerce merak edilen konular tek tek not edilip cevaplandırıldı.

Huzur toplantısına ilçede bulunan banka müdürleri, okul müdürleri, muhtarlar, hazır bulunurlarken Güngören belediyesi Başkan yardımcıları Mustafa Sula ve Ensar Özcan'da yer aldı.  Kale Center genel müdürü Bülent Karataş, spor kulübü başkanlarıda hazır bulundular.

7634611.jpg
5315745.jpg
2018897.jpg
2700772.jpg
7406272.jpg
4029049.jpg
1128715.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların simyasını bozdular
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların...
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını kaybetti
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını...