Yeniliklerin Adresi Sultangazi

Yeniliklerin Adresi Sultangazi

28 Mart 2013 - 12:02

AHA İSTANBUL- Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçenin tanıtımını yapmak amacıyla medya buluşmalarına devam ediyor. Başkan Altunay’ın konuğu olan TRT Haber televizyonu ‘Haber Tadında” programı yapımcısı İnci Ertuğrul, Sultangazi’nin kazandırılan projelerle yeniliklerin adresi olduğunu söyledi.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, medya buluşmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Altunay, bu hafta TRT Haber televizyonu ‘Haber Tadında’ programı yapımcısı İnci Ertuğrul’u konuk etti.

Sultangazi’deki projeleri gezen İnci Ertuğrul, Sultangazi’nin yeniliklerin adresi konumuna geldiğini söyledi. İlçedeki Kent Ormanları, Masal Parkı ile 7 Yıldızlı Pazar Alanları, Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezleri inşaatlarını gezen yapımcı Ertuğrul, “Sultangazi İstanbul’un gözde merkezlerinden biri durumuna geliyor. Kent Ormanları saklı bir bahçe gibi tüm güzellikleriyle İstanbul’a hizmet eder konumda. Belediye Başkanı ve ekibini yaptığı çalışmalardan dolayı kutluyorum” dedi. 


HABER- AHA

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MAGDER Malatya Araştırma Geliştirme Kültür Derneği Av. Özge Özçelik başkanlığında Kuruldu
MAGDER Malatya Araştırma Geliştirme Kültür Derneği Av. Özge...
Savaşçı ve Savcı Aileleri Evren Savaşçı İçin Yas Tutuyor
Savaşçı ve Savcı Aileleri Evren Savaşçı İçin Yas Tutuyor