Vali Mutlu Yaşlıların Yanındaydı

Vali Mutlu Yaşlıların Yanındaydı

06 Şubat 2013 - 17:37

AHA İSTANBUL- İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Bahçelievler Huzurevi`ni ziyaret etti. Bahçelievler Huzurevi yöneticileri tarafından karşılanan Vali Mutlu, huzurevi sakinleriyle yaklaşık bir saat süren bir sohbete katıldı.

Huzurevi sakinleriyle sağlık, ekonomik ve sosyal sorunlarla ilgili dilek ve önerilerini dinleyen Vali Mutlu, bir gazi yakının sorunuyla ilgili olarak şehit ve gazi ofisinden gazi maaşları konusunda bilgi aldı. Yaşlılarla muhabbet sırasında Vali Mutlu`nun huzurevinden iki kişiyi umreye göndereceği müjdesi sevinçle karşılandı.

Bahçelievler Huzurevi görüşmesinden sonra aynı kompleks içerisinde bulunan Kız Yetiştirme Yurdunu da ziyaret etmeden geçmeyen Vali Mutlu, burada da kız öğrencilerde bir süre muhabbet ettikten sonra öğrencilerin tezahüratlar eşliğinde ayrıldı.



 

HABER- AHA

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İsa Özayaşlıol Güngören Nufus Müdürü  Olarak Göreve Başladı
İsa Özayaşlıol Güngören Nufus Müdürü  Olarak Göreve...
İdris Keskinci, Vefatının Yıldönümünde Dualarla Yâd Edildi
İdris Keskinci, Vefatının Yıldönümünde Dualarla Yâd Edildi