Vakıf müdürü Bayram Aydın Trafik canavarına , Ablası Nurşen...

Vakıf müdürü Bayram Aydın Trafik canavarına , Ablası Nurşen Polat ve 2 kuzenini kurban verdi

AHA İSTANBUL - Samsun'dan Tatil dönüşü memleketlerine dönen Aydın ailesi trafik kazasında 3 canını kaybetti.

26 Temmuz 2021 - 10:30

Trafik canavarı Aydın ailesini yasa boğdu. Güngören Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Vakfı müdürü bayram Aydın'ın ablası Nurşen Aydın, amca oğulları kuzenleri Güven Aydın ile İsmail Aydın  kazada yaşamlarını yitirdiler.  3 can trafik kazasında hayatlarını kaybederken bugün düzenlenecek cenaze töreni ile memleketleri Artvin'de toprağa verilecek. 
Güngören'in en köklü ailelerinden olan Aydın ailesinin acısına İstesob İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik  ve Geso Güngören Esnaf ve Sanatkarlar Odası  Başkanı Faik Yılmaz yayınladığı taziye mesajıyla ortak oldu. Başkan Faik Yılmaz mesajında Güngören'imizin ilk kırtasiyeci esnaflarından olan Aydın ailesinin, elim trafik kazasında hayatını kaybeden 3 değerinin vefatı haberi bizleri derinden üzmüştür. Hak yoluna erişen 3 canımıza Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar  ediyorum. dedi. 

Uzun yıllar Güngören Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Vakfında Mütevelli heyet olarak görev yapan Sucular Meşrubatçılar Odası başkanı Ahmet Turan Akkaya'da yayınladığı taziye mesajında Vakıf müdürümüzün ablası ve 3 kuzenini vefatı bizleri derinden üzmüştür. Allah bir daha böyle büyük acılar kimseye göstermesin.  Vakıf müdürümüz  Bayram Aydın ve ailesine sabırlar versin. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyorum dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Subaşı Nurdan Yıldırımı Ofisinde Ziyaret Etti
Özgür Subaşı Nurdan Yıldırımı Ofisinde Ziyaret Etti
Güngören inşaatçılar Dernek Başkanı Azmi Turan oldu
Güngören inşaatçılar Dernek Başkanı Azmi Turan oldu