’sevgi Grubu’ Akgün’ü Unutmadı

'sevgi Grubu' Akgün'ü Unutmadı

31 Ekim 2013 - 13:42

 

AHA İSTANBUL- Zeytinburnu 'Sevgi Grubu Üyelerinden Huzurevleri ve Yaşlılara Yardım Derneği Başkanı Perihan Akgün'e,arkadaşları, Zeytinburnu Deniz Cafe'de sürpriz bir doğum günü partisi düzenlediler.
"Sevgi Grubu " üyelerinden  ,Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Nadiye Polat ve eşi Alaattin Polat,Aliye Öztürk ve eşi Tuncay Öztürk ,Selma Öztürk,Sevgi İzci, Zeytinburnu -Merkez Telekom'un danışmanı ve kurucusu Salih Zeki Durmuşoğlu ve eşi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Asuman Durmuşoğlu,Zeytinburnu Kızılay Şubesi Mahalle Başkanı Seviye Aşır,(İSÖS) İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Müdürü Nail Karabulut ile, (ZEYÇED) Zeytinburnu-Çevre -Kültür ve Turizm Derneği Başkan Vekili, ALO AFİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gündüz katıldı.
Kesilen pastanın ardından,kendisine  çiçek ve hediyeler sunulan Perihan Akgün,mutluluğunu evine davet ettiği grup arkadaşlarına balık ziyafeti vererek sürdürdü. Davetlilerin de, çok memnun ayrıldığı gecenin sonunda grup, "Sevgi Grubu Kurucusu Ali Gündüz (ALO AFİŞ)'ün 18 Kasım'da kutlanacak doğum gününde buluşmak üzere ayrıldılar..  

 

 

Haber: Ali GÜNDÜZ

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Subaşı Nurdan Yıldırımı Ofisinde Ziyaret Etti
Özgür Subaşı Nurdan Yıldırımı Ofisinde Ziyaret Etti
Kardeşlerini unutma Dernek Başkanı İmam Yunus Aslım'la İyilik Yolculuğu camiden kıtalara ulaşıyor
Kardeşlerini unutma Dernek Başkanı İmam Yunus Aslım'la İyilik...