Senin De Bir Fidanın Olsun ödülleri sahiplerini buldu

Senin De Bir Fidanın Olsun ödülleri sahiplerini buldu

Bakırköy Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Gününe özel denetimli serbestlikten faydalanan yükümlüler için fidan dikmeye teşvik amaçlı yarışma sonucunda yarışmacılar ödüllerine kavuştular

26 Kasım 2020 - 00:40 - Güncelleme: 26 Kasım 2020 - 01:29

“Senin De Bir Fidanın Olsun Yarışması”

Küresel çaptaki covid 19 salgını sürecinde sosyal hareketliliği azaltmak amacıyla toplu fidan dikimi etkinliğinden kaçınılırken kişilerde ağaç sevgisi uyandırmak ve fidan dikmeyi teşvik etmek amacı ile düzenlenen “Senin de Bir Fidanın Olsun” fidan dikme yarışmasına 11 Kasım 2020 tarihinde Bakırköy Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde fidan dağıtımı gerçekleşrilirken yarışmayada start verilmişti. . Yükümlülerden, aldıkları fidanları toprakla buluşturdukları anlara ait görüntüleri fotoğraflamaları ve bunları duyurulan adreslerden elektronik ortamda kuruma ulaştırmaları istendi. Kurumda oluşturulan; yarışma değerlendirme komisyonu, yükümlüler tarafından gönderilen fotoğraflar arasından ilk üçe girenleri belirledi.

“Senin de Bir Fidanın Olsun” fidan dikme yarışması 25 Kasım 2020 tarihinde sonuçlandı. Dereceye girenlere bir giyim mağazası aracılığı ile hediye çeki armağan edildi. Ayrıca yarışmaya katılan herkese Müdürlük bünyesinde ihtiyaç sahibi yükümlü ve aileleri için kurulan Sosyal Marketten faydalanma ödülü verildi.

Bu sosyal sorumluluk projesi ile fidan dikmenin yarınlarımıza olan katkısı ve yükümlülerin bu etkinliğe katılarak topluma örnek olması sevindirici olmuştur.

Bu sayede hem 11 Kasım Milli Ağaçlandırma günü hem de fidan dikmenin önemi noktasında farkındalık oluşturulması hedeflerine ulaşıldı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor