Selami Aykut, Eren Bülbül ve Babasını Kabri Başında Andı

Selami Aykut, Eren Bülbül ve Babasını Kabri Başında Andı

Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu ve Bahçelievler Trabzonlular Dernek Başkanı Selami Aykut Eren Bülbül ve Babası Hasan Bülbül için duygu dolu bir mesaj yayınladı.

07 Eylül 2017 - 11:54 - Güncelleme: 07 Eylül 2017 - 12:06

Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu ve Bahçelievler Trabzonlular Dernek Başkanı Selami Aykut, henüz 15 yaşında hainler tarafından şehit edilen Eren Bülbül ve kahraman yetiştiren babası Hasan Bülbül'ü son makamlarında ziyaret ederek dualar etti. Tüm ülkenin minnet duyduğu şehit Eren Bülbül ve 55 yaşında hayatını kaybeden babası Eski Muhtarlardan meslektaşı Hasan Bülbül için duygu dolu bir mesaj yayınlayan Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu ve Bahçelievler Trabzonlular Dernek Başkanı Selami Aykut, ''Bir babanın kahramanlar yetiştirdiğine birebir şahit olduk'' ifadelerini kullandı. Başkan Selami Aykut yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

Eren Bülbül iyiki varsin Mekanın Cennet olsun...

Vatan uğruna canını seve seve feda eden 15 yaşında köylü çocuğu güzel insan Eren Bülbül'ün mezarı başında ziyarette bulunduk. 17 ay önce Hakkin rahmetine kavuşan 1961 doğumlu olan eski Köyün muhtarının oğlu olan Eren Bülbül Karadeniz'imizin tertemiz yiğit evladını mezarına kadar giderken bile zaman zaman aracın çıkamayacağı yerler ile karşılaştık. İşte dağın tepesinde vatanı uğruna, devleti uğruna canını feda eden 15 yaşındaki Yiğit delikanlımız ve onu bu yiğitliğine taşıyan tüm ülkenin minnettar olduğu ve aynı zamanda aynı meslekten olmaktan gurur duyduğum babası Hasan Bülbül ağabeyimizi mezarı başında ziyaret ederek tüm dostlarımızın selamların ilettik. Eren Bülbül'ümüzün annesine ziyarette bulunarak böyle bir yiğit evlat yetiştirdiğinden dolayı ellerinden öperek teşekkür ettik.  Bu vatan üzerinde oyun oynamaya çalışan dış odaklı hainlere sesleniyorum..
Türkiye'nin huzurunu bozamayacaksınız. Buna asla ve asla Türk milleti müsaade etmeyecektir.

Yiğidim mekanın cennet olsun
Yiğidim aslanım Sen ölmedin
Türkiyenin kalbinde yaşıyorsun...

2017/09/3665717.jpg
2017/09/9455885.jpg
Kaynak: AHA AKBABA HABER AJANSI

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Subaşı Nurdan Yıldırımı Ofisinde Ziyaret Etti
Özgür Subaşı Nurdan Yıldırımı Ofisinde Ziyaret Etti
Güngören inşaatçılar Dernek Başkanı Azmi Turan oldu
Güngören inşaatçılar Dernek Başkanı Azmi Turan oldu