Sarıyer Emniyeti sahte para için kurban satıcılarını uyardı

Sarıyer Emniyeti sahte para için kurban satıcılarını uyardı

Kurban Bayramının yaklaştığı şu günlerde kalpazanlara fırsat vermeyen Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kurban satıcılarını bilinçlendirmek için harekete geçti.

24 Ağustos 2017 - 11:45

Sarıyer Polisinden kurban satıcılarına sahte para ve dolandırıcılık uyarısı !!!!

         Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personelleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Sarıyer’deki kurban pazarında esnafı sahte para ve yankesicilere karşı uyardı.
          İstanbul Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü TDP Büro Amirliği’ne bağlı personeller yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla artış gösteren parada sahtecilik, yankesicilik, dolandırıcılık, tırnakçılık ve hayvan hırsızlığı konularında esnafı bilgilendirdi. Sarıyer Maden Mahallesi’nde kurulan kurban satış ve kesim noktalarına giden polisler, hem kurban almaya gelen vatandaşlara hem de satış yapan esnafa dikkatli olmalarını söyledi.
        Polisler, vatandaşlara ellerinde bulunan sahte para materyalleri ve bilgilendirme broşürleri ile uygulamalı olarak paranın nasıl sahte olduğunu anlayabilmeleri ve dikkatli olmaları konularında sunumlar yaparak anlattılar. Hem kurban almaya gelen vatandaşlar,  hem de esnaf emniyet yetkililerine bu önemli uyarılarından dolayı teşekkür ederek bu tür bilgilendirme çalışmalarının sürekli olması yönünde isteklerini iletti.

Kaynak: AHA

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...