Saime Kaygusuz baba acısı yaşadı, Metin Küçükpoyraz Hakka...

Saime Kaygusuz baba acısı yaşadı, Metin Küçükpoyraz Hakka yürüdü

AHA İSTANBUL - Güngören Cemevi eski yöneticilerden Saime Kayguz'un babası Metin Küçükpoyraz hayatını kaybetti.

15 Nisan 2021 - 23:55 - Güncelleme: 15 Nisan 2021 - 23:56

Aslen Sivaslı olan 6 çocuk babası, 8 torun sahibi   Metin Küçükpoyraz 86 yaşında  hayatını kaybetti.  Güngören Pirsultan Abdal Derneği Cem evi Sabri Canlı yönetiminde 3 dönem başkan yardımcısı olarak görev yapan Saime Kaygusuz'unda  babası olan Metin Küçükpoyraz'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu. Rahmetli Metin Küçükpoyraz için Gazi Cemevinde düzenlenen cenaze töreni sonrası dualarla son yolculuğuna uğurlanarak Arnavutköy Bahçeköy aile kabristanına defnedildi.
Güngören Pir Sultan Abdal derneği Cemevi başkanı Güngören Belediye Meclis Üyesi Kenan Yerlitaş yayınladığı taziye mesajında Saygi deger canlar bu gun itibariyla dernegimizin iki uyesi iki kIymetli canımız hakka yürüdü.  Dersimli emekli polis amcamiz Hıdır amcamız bagcilar cemevinde,  eski yönetim kurulu üyemiz Saime kaygusuzun babas Metin kucukpoyraz Gazi cemevinden naaşlari kalkacak. Her iki canımıza Allahtan rahmet camiamızın ve yakınların  başı sağolsun devri daim olsun iki canımız. dedi.  
 Eski Cemevi başkanı Sabri Canlı'da yayınladığı mesajda Rahmetli Metin Küçükpoyraz abimiz dost canlısı, misafirperver, kendi halinde bir insandı. Makamı cennet olsun. dedi. 

2021/04/2021-04-15-23-56-24.jpg
2021/04/2021-04-15-23-56-40.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak Akçin oldu
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak...
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor