Posoflular Derneği ihtiyaç sahibi ailelere BİM alışveriş kartı...

Posoflular Derneği ihtiyaç sahibi ailelere BİM alışveriş kartı dağıttı

AHA İSTANBUL - Merkezi Güngören’de bulunan ve pandemii döneminde de yaptığı faaliyetlerle de tüm dikkatleri üzerinde toplayan İstanbul Posoflular Derneği faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor.

25 Ocak 2021 - 21:30 - Güncelleme: 25 Ocak 2021 - 21:32

Posoflular şimdide ihtiyaç sahibi 15 aileye 300 er ₺ BİM alışveriş kartı dağıtarak destek oldular. Ardahan Posoflular dernek başkanı Aydın  Karadağ ; Çevremizde bulunan Posoflu olup olmamasına bakmaksızın bildiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere imkanlarımız ölçüsünde yardımcı olmaya çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Arkadaşlarımla bu faaliyetleri yaparak dernek olmanın da gereğini yerine getirmeye çalışıyoruz. Zor bir süreçten geçiyoruz. İnşallah bu günleride birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde atlatacağız.Allah zor durumda olan herkesin yardımcısı olsun. Biz dernek yönetimi olarak derneğimizden yardım talep edenler kim olursa olsun, boş çevirmiyoruz, imkanlar ölçüsünde yardım etmeye gayret ediyoruz. 
Burada derneğimize yurtiçi ve yurt dışından destek olan herkese bir kez daha yönetim olarak çok teşekkür ediyoruz, Allah hepsinden razı olsundedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların simyasını bozdular
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların...
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını kaybetti
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını...