Osman Baş anne acısı yaşadı, Fatma Baş dualarla hak yoluna...

Osman Baş anne acısı yaşadı, Fatma Baş dualarla hak yoluna uğurlandı

AHA TRABZON - Bağcılar Saadet Partisi ilçe başkanı Osman Baş'ın annesi Fatma Baş sevdiklerini Gözü Yaşlı geride bırakarak hayata veda etti.

15 Ocak 2022 - 13:40

Aslen Trabzon'lu olan 7 çocuk annesi 28 torun sahibi Fatma Baş 91 yaşında hayatını kaybetti. Saadet Partisi Bağcılar ilçe başkanı Osman Baş'ında annesi olan Fatma Baş'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu. Bir asırlık ömrü geride bırakan Fatma Baş için Maçka Merkez Camisi'nde öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namaz öncesi rahmetlinin oğlu Bağcılar Saadet Partisi ilçe başkanı Osman Baş ve kardeşleri Reşat, Mehmet, Faruk, Musa, Leyla Hacer Kardeşler ve rahmetlinin torunlarından Enes, Yasin, İsmail, İbrahim, Fatih Baş   cami avlusunda taziyeleri tek tek kabul ettiler. Baş ailesinin acısına ortak olup cenaze namazı saflarında Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, Maçka ilçe başkanı Hikmet Aydın, Trabzon İl Başkan Yardımcısı Süleyman Aşçı, il yöneticilerinden Sefa Aydın, rahmetlinin ikametgah ettiği Kapıköy mahalle muhtarı Ekrem Gürcü, Akbaba haber ajansından Mustafa Akbaba ile ismini sayamadığımız çok aile dostu ve yakınları saflarda yerine aldılar. Kardeş Acısı yaşayan rahmetlinin kardeşi Ayşe Çavuş ise dostlarının taziyesi ile metanetini korudu. 
Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetlinin naaşı dualarla omuzlarda uğurlanarak ebedi istirahatgahı olan kapı köyde bulunan aile kabristanına defnedildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı'nı tebrik etti
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi...