Of Kıyıboyu Derneği KIYIDER Ali Köseoğlu ; CANA CAN, KANA KAN...

Of Kıyıboyu Derneği KIYIDER Ali Köseoğlu ; CANA CAN, KANA KAN katıyoruz

AHA İSTANBUL - Trabzon Of Kıyıboyu Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği, 2021 yılının ilk kan bağışı organizasyonunu Güngören'deki dernek merkezinde gerçekleştirirken Trabzonlular arasında Yılın ilk Kan Kampanyasınada imzasını atmış oldu

18 Ocak 2021 - 08:15 - Güncelleme: 18 Ocak 2021 - 08:41

Merkezi İstanbul Güngören'de bulunan Trabzon Of Kıyıboyu Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği, 2021 yılının ilk kan bağışı organizasyonunu Güngören'deki dernek merkezinde gerçekleştirdi. KIYIDER Başkanı Ali Köseoğlu, kan vermenin hayat kurtarmaktan farkı olmadığını söyledi. Türk Kızılayı'nın ilgili birimlerininhazır bulunduğu organizasyonda 100 üniteden fazla kan bağışı oldu.Kıyıder Başkanı Ali Köseoğlu: “Kan Bağışı Hayat Kurtarmaktır”  
Kurulduğu günden bu yana sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren Trabzon Of Kıyıboyu Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği (Kıyıder) üyelerinin katılımıyla Kızılay’a kan bağışında bulundu. KIYIDER Yönetim Kurulu Başkanı Ali Köseoğlu, her 6 ayda bir Kızılay ile ortak kan bağışı organizasyonları yaptıklarını belirterek, “ Türk Kızılayı’na kan bağışı organizasyonumuz derneğimizin yıllık iş planının ilk sıralarında yer alıyor. Sağolsun dernek üyelerimiz, hemşehrilerimiz de bu konuda bizi sürekli teşvik ediyor. Çünkü kan vermekle bir insanın hayatı kurtarmak aynı şeylerdir. Bugün burada durumu uygun olmayıp da dönen 50’den fazla kan dostumuz oldu. 100 üniteden fazla kan bağışı aldık. Pandemi ve kış şartlarını düşünürsek katılımın en yüksek olduğu kan bağışı kampanyalarından birini gerçekleştirdik. Türk Kızılayı yetkilerine, dernek yönetim kurulumuz ve gençlik kollarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Kıyıder’in Türk Kızılayı ile birlikte Güngören’deki dernek merkezinde gerçekleştirdiği kan bağışı organizasyonuna İksenitliler Derneği, spor kulüpleri temsilcileri ve diğer STK’lar da kanlarıyla destek verdi.    
 
Trabzon Of Kıyıboyu Derneği, Türk Kızılayı ile her sene 2 ayrı kan bağışı organizasyonu yapan tek Trabzon derneği olarak dikkat çekiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor