Pütürgeliler Bağımsız başkan adayı Nusret Öncü için tek...

Pütürgeliler Bağımsız başkan adayı Nusret Öncü için tek yürek oldu

AHA İSTANBUL - Pütürge Belediyesi bağımsız aday olduğunu ilan eden Başkan Nusret Öncü lansman tanıtım istişare toplantısında Pütürge'nin geleceği için projelerini aktardı.

03 Ekim 2023 - 23:25

Pütürge Bağımsız belediye başkan adaylığı açıklayan Mili Teknik adam Nusret Öncü, aday tanıtım lansmanı düzenledi. Bahçelievler Abdinin Park Öğretmen evinde düzenlenen tanıtım gecesinin sunumunu Radyo Tv Program yapımcıları Ali Biricik ve Serkan Lama yaptı. Özel geceye çok sayıda Malatya'nın değerleri katılırken Başkan Adayı Nusret Öncü için açık çek verdiler. İstanbul'da bulunan sivil toplum kuruluş başkanları, iş adamları ve basın mensupları ile özel davetliler salonu doldurdu.  Davetliler arasında Miad İş adamları derneği başkanı Yunus Akdaş, Malatya Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Durmuş, Malatya Konfederasyonu Kurucu Başkanı Aziz Damar, Avrupa Yakası Malatya Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yusuf Usul, Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Osman Dursun, Darende dernekler federasyonu başkanı Hulusi Eser, Battalgazi dernekler Federasyonu başkanı Mehmet Kolay, Doğanyol Dernekler Federasyon Başkanı Uygun Öztürk, Örmeli Köyü Dernek Başkanı Hüseyin Memiş, Tatlıcak Dernek Başkanı Zeki Keklik,Madef Bağcılar Şube  başkanı Azizi Ekici, Sanatcı Mehmet Balaman, Basın mensuplarından A Haber sunucusu Mehmet Derindağ, Dünya Basın Mensupları derneği başkanı Muzaffer Tunç,  Vahap Konçuk, Perihan Bozkurt, Hafize Bozkurt, Ferhat Canbey, Faik Bozdağ, İbrahim Murat, Çetin Aslantürk ve ismini sayamadığımız sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı. 

Belediye Başkan adayı Nusret Öncü yaptığı selamlama konuşmasında Pütürge'nin geleceğine dair projelerini tek tek anlatırken, doğal tarıma, hayvancılığa, yeşil alanların çoğaltılması önem vereceklerini, İstanbul'da yaşayan gençlerin geri dönerek Pütürgenin geleceğinde rol almalarını sağlayacaklarını dile getirdi. Başkan Nusret Öncü Konuşmasında Ülkemiz keskin virajdadır. Ben aday olurken diğer adaylarlada tek tek görüştüm. Bol paralarla Pütürgeye gideklerini söyleyenler oldu. Bilmiyorlarmıkı Pütürgelilerin paraya ihtiyacı olmadığını? Pütürgelilerin oyu namustur. 3 kuruşa satmaz. Pütügemizi doğal tarım ve hayvancılıkla kalkındırabiliriz. Belediye olarak sivil toplum kuruluşlarıyla el ele vererek başaracağız. Pütürgede endüstri hiç yok dedi. Başkan Nusret Öncü Pütürgede sosyal tesislerin olmadığını, sosyal kültürel faliyetlerin futbol dışında başka bir şey yapılmadığını sözlerine ekledi.Kültürel faliyetlerini  çoğaltacaklarını,  O patansiyelin kendilerinde olduğunu sözlerine ekledi. Şimdiye kadar hiç bir Pütürgenin değerlerine sahip çıkılmadığını herkesin kendi çabasıyla bir yerlere geldiğini, kendi başkanlık döneminde gençelere, bilim adamlarına, başarılı insanlara sahip çıkacaklarını söyledi. Doğaya ve yeşile sevdalı olduklarını  Pütürge halkının şefkatli ve merhametli olduğunu, STKlarında çok iyi görev yaptıklarını, İstanbuldaki genç fikirleri götüreceklerini aktardı.Her köyden bir kişi alarak İlçe meclisi kuracaklarını Engelli vatandaşlara araç tahsis edeceklerini, nasıl bir Pütürgede yaşamak istediklerini sorarak çalışacaklarını katılımcılara aktardı. Başkan Nusret öncü selamlalama konuşmasının sonundada Gelin bir değişimi beraber yapalım. Gelin hiçbir partinin altında olmadan bir değişim yapalım. Sizlerde değişimle gurur duyun diyerek konuşamasını tamamladı. Daha sonra selamlalam konuşmazı yapanlar Pütürgenin fedakar olduklarını dile getirerek Başkan Nusret Öncü'ye sahip çıkacaklarına inandıklarını ifade ettiler. Toplu çekilen fotograflarla özel gün ebedileştirildi. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin Anlaştı
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin...
Ali Kemal Kazdal'ın abisi Yunus Emre Kazdal hayatını kaybetti
Ali Kemal Kazdal'ın abisi Yunus Emre Kazdal hayatını kaybetti