Mutlu ailesi ilk yatırımını Ahde vefa dedi, Mutlu Çantalar...

Mutlu ailesi ilk yatırımını Ahde vefa dedi, Mutlu Çantalar mağazasını Güngören'e açtı

AHA İSTANBUL - Güngören'in en köklü ailelerinden mutlu ailesi MUTLU ÇANTALAR satış mağazasını Güngören'de kınalı caddesi üzerine açtı.

01 Kasım 2020 - 20:00 - Güncelleme: 01 Kasım 2020 - 21:58

Güngören yatırımlara doymuyor.  Erkan ve Özlem mutlu çifti uzun yıllardır hayalini kurdukları MUTLU ÇANTALAR  ismini verdikleri mağazalarını düzenlenen törenle açtılar. Haznedar Kınalı caddesi No: 32' de hizmete giren Mutlu Çantalar satış mağazası açılış töreninde kurdeleyi aile büyüğü Mehmet Çevik keserken bu özel günde aile dostlarından Ramazan Çatak, Doğukan Yeldan, Kazım Uysal, Cemre Çoban ile Erkan Mutlu'nun annesi Nevin Mutlu ve ismini sayamadığımız çok sayıda aile dostu yerlerini aldılar, mutlu ailesinin mutluluğuna ortak oldular. 

Neden Güngören'e yatırım yaptınız?  sorumuza Erkan Mutlu Bizler 50 yıllık Güngören'liyiz. Mutlu ailesi olarak ticarete yönelmek için çalışmalar başlattık. Eşim Özlem Mutlu ile karar verdiğimizde ilk mağazamızı kendi ilçemize Ahde Vefa göstererek doğup büyüdüğümüz  yere açmaya karar verdik. Güngören sektörde her geçen gün değer kazanan bir ilçemiz, doğru yere yatırım yaptıkdedi. 

Mutlu Çantalar mağazasının konseptini dile getiren Özlem Mutlu ise  Mağazamızda kadın ve erkek çantaları yanında çocuklar için de okul ürünlerimiz mevcuttur. 300'e yakın ürün çeşidimizle tren dini koruyan renkler ve modeller mağazamızın raflarında mevcut. Fiyat aralığımızla her keseye uygun ürünlerimiz müşterilerimizin beğenisine sunduk dedi. 

Mutlu çantalar satış mağazasında  kadın,  çantalar erkek el çantaları, okul çantaları, hediyelik özel ürünler raflarda  yer almakta. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların simyasını bozdular
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların...
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını kaybetti
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını...