MUSTAFA KARATAŞ İLE HOŞGÖRÜ VE SABIR

MUSTAFA KARATAŞ İLE HOŞGÖRÜ VE SABIR

AHA- Küçükçekmece Belediyesi on bir ayın sultanı Ramazan dolayısıyla ilahiyatçı Prof. Dr. Mustafa Karataş' ı Küçükçekmecelilerle buluşturdu.

28 Mayıs 2018 - 16:12

Fevzi Çakmak Meydanı' nda Küçükçekmecelilerle bir araya gelen   Mustafa Karataş'a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Alanı hınca hınç dolduran Küçükçekmeceliler Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Ramazanlarını bereketlendirdi. Programı Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Kuzugüden ile Besim Müftüoğlu da binlerce Küçükçekmeceli ile birlikte takip etti.

 

“ALLAH’IN RIZASI İNSANLARA YARDIMLA KAZANILIR”

Hoşgörü ve sabır üzerine bir sohbet gerçekleştiren Mustafa Karataş, bol bol dua etti. Allah’ ın rızasını kazanmanın insanların duasını almaktan geçtiğini belirten Karataş, “Ne kadar insanlara hizmet edersek, Allah da bize o kadar hizmet eder. Biz insanoğlu ne kadar başkasına yardım edersek, Allah katında o kadar yükseliriz. Peygamber Efendimiz ömrünü insanlara yardım ederek geçirmiştir” dedi.

 

“İSLAM DÜNYASI PARÇALANDI, FİLİSTİNLİLERE YARDIM EDEMİYOR

İslam aleminin parçalandığı için bugün Filistinlilere yardım edemediğini de sözlerine ekleyen Karataş, “Bir olmalıyız. Birbirimizi kusurlarımıza rağmen sevmeliyiz. Hain, terörist olmadıkça birbirimizi hoş görmeliyiz. Parçalandık o yüzden Filistinlilere yardım edemiyoruz. Şimdi sırada Türkiye var. Aman onlara geçit vermeyelim. Biz açıktan bir düşmandan korkmayız. Ancak birbirimize düşmek gibi bir hatamız var. Biz bir olalım. Bir daha 15 Temmuz’lar yaşanmasın ” diye konuştu.

Konuşma sonunda Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu Mustafa Karataş’a teşekkür ederek çiçek takdim etti. Küçükçekmece Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında ayrıca Ufuk Akın semazen eşliğinde  ilahiler seslendirdi.

 

 

 

HABER- AHA

2018/05/2018-05-28-16-14-27.jpg
2018/05/2018-05-28-16-14-32.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bakırköy Adliyesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi töreni düzenlendi
Bakırköy Adliyesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale...
TEŞEKKÜRLER İnş. Yük Müh. İbrahim Yılmaz ve Endüstri Yük. Müh. Necati Çilingir
TEŞEKKÜRLER İnş. Yük Müh. İbrahim Yılmaz ve Endüstri Yük....