Mustafa Akbaba Öğretmen olmanın heyecanını yaşadı

Mustafa Akbaba Öğretmen olmanın heyecanını yaşadı

AHA İSTANBUL - Güngören Halk Eğitim Müdürlüğü oryantasyon kursunu bitiren Mustafa Akbaba diplomasını alarak öğretmenliğin Kapısını araladı.

18 Ocak 2022 - 23:20 - Güncelleme: 18 Ocak 2022 - 23:59

Güngören Halk Eğitim Müdürlüğü oryantasyon kursunu bitiren Meslek Okulları Dernek başkanı ve Akbaba Haber Ajansı yönetim kurulu başkanı  Mustafa Akbaba kurs diplomasını eğitimci öğretmen Dilek Duygu'dan aldı. 
Güngören Halk Eğitim Müdürlüğü açtığı kurslarla adından sıkça söz ettirirken oryantasyon kursu ile de öğretmenlikte ilk adımı atan öğrencilere öğretmen olmanın mutluluğunu yaşattı. Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen 5 gün süreyle devam eden oryantasyon kursu özel anlarada imzasını attı. Halk eğitim hocası Dilek Duygu'nun eğitimini verdiği oryantasyon kursunda katılan öğrencilere kurs açma, sistem girişi, uygulama hakkında eğitim verildi. 5 günün sonunda yapılan imtihanla kurslara katılan öğrencilere diplomaları Halk Eğitim kurs öğretmeni Dilek Duygu tarafından öğrencilere verildi. Kursiyerler arasında  Akbaba Haber Ajansı yönetim kurulu üyesi Tuğba Bahçetepe' de  yerini alarak öğretmenliğe ilk adım atmanın  sevincini yaşadılar. Günün anısına öğrenciler kurs öğretmeni Dilek Duygu'ya çiçek takdim ettiler. Halk Eğitim Müdürü Sezai Çatalbaş devam eden kurslar hakkında bilgi verirken Ulkemizde ve bölgemizde açtığımız kurslara olan ilgi bizi mutlu ediyor. Oryantasyon kursu ile de diplomayı alan kursiyerlerimiz hayallerine bir adım daha yaklaşarak öğretmenliğe ilk adım atıyorlar. Açacakları kurslarla mesleki eğitimde onlar da yeni hayallere ortak olacaklar dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor