Mustafa Akbaba, Bakkallar Odası başkanı Kamil Bulut’un yol...

Mustafa Akbaba, Bakkallar Odası başkanı Kamil Bulut'un yol arkadaşı oluyor

AHA İSTANBUL - Kısa bir süre sonra yapılacak Güngören Bakkallar Odası kongresinde Mustafa Akbaba, Oda Başkanı Başkan Kamil Bulut'un yönetiminde esnaflara hizmet etmek için gün sayıyor.

12 Ocak 2022 - 23:10 - Güncelleme: 12 Ocak 2022 - 23:40

22 yıldır üyesi olduğu Güngören Bakkallar Odası seçimlerinde Mustafa Akbaba, Başkan Kamil Bulut'un yol arkadaşı oluyor. İçerisinde Bakkallar, Büfeler ve Tekel bayilerinin olduğu üyeleri bir araya getiren Güngören Bakkallar Odası, seçim hazırlığı yapıyor. Oda Başkanı Kamil Bulut'un yeni yönetiminde yer alacak olan Mustafa Akbaba yaptığı açıklamada Güngören Bakkallar Odası Başkanımız Kamil Bulut'un ekibi olmaktan onur ve şeref duyarım. Başkanımız Kamil Bulut'un Güngören'imizin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanı olması münasebetiyle de esnafımızın yanında olup, derdi ile dertlenen bir isimdir. Esnafımızın kalkınması için her daim tüm imkanları seferber etmiştir. Yapılacak kongrede Başkan Kamil Bulut'un yanında olup esnaflarımıza hizmet etmek bizi ziyadesiyle mutlu edecektir. Kendisine bu görevi bize layık gördüğü için canı gönülden teşekkür ederim" dedi. 

Mustafa Akbaba Kimdir? 
Aslen Malatya'lı  olup ilk orta ve lise eğitimini Malatya'da tamamladı. İstanbul Üniversitesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi okumakta. Güngören'de 30 yıldır esnaf olup Merter'deki işletmesiyle Güngören Bakkallar Odasına  ve Akbaba Haber Ajansı olarak da Güngören Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odalasında uzun yıllardır üye olarak kayıdı bulunan
​işletme sahibidir. Güngören'de yayında olan Güngören'in Sesi Gazetesi ve Merter Gazetesininde  imtiyaz sahibi olmasıylada  esnafın dilini bilen, esnafın içinde olan ilçenin  özel isimlerinden biridir. Mustafa baba evli 3 çocuk babasıdır. 

2022/01/2022-01-12-23-40-28.jpg
2022/01/2022-01-12-23-40-31.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor