Muhsin Yazıcıoğlu’nun dava arkadaşı Kenan Şenel’ide...

Muhsin Yazıcıoğlu'nun dava arkadaşı Kenan Şenel'ide Koronavirüs sevdiklerinden ayırdı

AHA İSTANBUL - Güngören BBP eski ilçe başkanı İnş Müh. Kenan Şenel Yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulamayarak hayatını kaybetti.

12 Nisan 2021 - 00:05 - Güncelleme: 12 Nisan 2021 - 01:02

Aslen Gümüşhane'li olan BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun yol arkadaşı Kenan Şenel hayatını kaybetti. Yakalandığı amansız hastalık bir hafta içerisinde Başkan Kenan Şenel'i sevdiklerinden ayırdı. Elim olayı rahmetlinin yakın akrabası Saadet Partisi il yöneticilerinden  Köksal Şenel  yayınladığı mesajla duyurdu.  Güngören köyiçinde bulunan Vestel bayi Mustafa Şenel'inde amca oğlu olan Rahmetli Kenan Şenel'in cenazesi Pazartesi 12.04.2021 günü düzenlenecek cenaze törenle, Köy içinde bulunan aile kabristanına defin edilecek. 
İstesob ile Geso Güngören Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Faik Yılmaz hayata veda eden Başkan Kenan Şenel'in vefatından dolayı taziye mesajı yayınladı. Başkan Faik Yılmaz mesajında " Güngören'imizin en köklü ailelerinden olan Şenel ailesi bir değerini daha hakka uğurladı. Hayata veda eden Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun dava arkadaşı,  Müteaahhit iş adamı Kenan Şenel başkanın vefatı bizleri derinden üzmüştür. kendisine Allah'tan rahmet kederli ailsine sabırlar niyaz ediyorum" dedi. 

Güngören spor kulüpleri birliği başkanı Atilla Kırali "1.5 yıldır tanıdığım başkan Kenan Şenel'in vefatı bizleri derinden üzmüştür. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyorum" dedi. 

Uzunlar İnşaat Yönetim kurulu başkanı Numan Uzun'da yakın akrabası olan Kenan Şenel'in vefatı dolayısıyla yayınladığı mesajda  "Allah Rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun. Ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. İyi bir arkadaşımızdı. Her hafta Cuma ve bayramlarda mesajlaşırdık.Nur içinde yatsın" dedi. 

Karadeniz Ay inşaat yönetim kurulu başkanı Naci Ay'da " Uzun yıllar tanıdığım, iş adamı Müteaahhitlerimizden olan, BBP eski ilçe başkanı Kenan Şenel''in vafatı bizleri ve sevenlerini derinden üzmüştür. Samimi, dost canlısı, vatanını milletini seven bir dava adamıydı. Allah Rahmet etsin, Nur içinde yatsın. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum" dedi. 

Ak Parti eski ilçe başkanı Av. Ahmet Aydın'da yayınladığı taziye mesajında Ölüm Kervanı. diye başladığı sözlerine " Yakın arkadaşım,komşum,çok değerli dost ve mükemmel insan İnş. Müh. Kenan Şenel kardeşimiz rahmeti ramana kavuştu. Kendisine yüce Allah'tan cc.rahmet, ailesine sabr-ı cemil ihsan buyurmasını niyaz ederim. Amin...." dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Bakırköy Adliyesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi töreni düzenlendi
Bakırköy Adliyesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale...