Milli Ağaçlandırma Gününde Geleceğe Nefes kampanyasına...

Milli Ağaçlandırma Gününde Geleceğe Nefes kampanyasına Denetimli Serbestlikten tam destek

AHA İSTANBUL - Bakırköy Denetimli Serbestlik müdürlüğü 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Gününde Geleceğe Nefes kampanyasıyla fidan dağıtıp yarışma düzenledi.

12 Kasım 2020 - 23:55 - Güncelleme: 13 Kasım 2020 - 00:10

11 Kasım Milli Ağaçlandırma günü yapılan etkinliklerle yurdun her köşesinde fidan dikimi gerçekleştirilirken Bakırköy Denetimli Serbestlik müdürlüğüde çok özel bir projeyle bu kampanyaya imzasını attı. SENİN DE BİR FİDANIN OLSUN Fidan dikim kampanyası başlatan Bakırköy Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yarışma düzenledi. Güngören'de bulunan Bakırköy Denetimli Serbestlik müdürlüğü önünde gerçekleşen Fidan dağıtım törenine Cumhuriyet Savcısı Fuat ARI, Kurum Müdürü Leyla KARAKÜLAH ve Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Nedim ELBİSTAN katıldı. Bakırköy Denetimli Serbestlik müdürlüğünden   etkinlikle ilgili yapılanaçıklamada " Adalet Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında, Denetimli Serbestlik kapsamındaki yükümlülerin ve açık ceza infaz kurumundaki hükümlülerin ağaçlandırma işlerinde çalıştırılmasına ilişkin işbirliği protokolü geçtiğimiz yıl imzalanmıştır. Bu kapsamda müdürlüğümüz geçen yıl koordineli bir şekilde fidan dikme ve bakımı konusunda başarılı işler gerçekleştirmiştir. “Geleceğe Nefes” kampanyasına bu yıl da kurumumuz etkin şekilde  katıldı.

Bakırköy Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından pandemi tedbirleri alınarak 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında müdürlükte fidan dağıtım etkinliği gerçekleştirdi. Müdürlüğün; Güngören ilçesinde bulunan hizmet binasında 11 Kasım 2020 tarihinde tüm Türkiye’de aynı anda gerçekleştirilen dağıtım etkinliğine Cumhuriyet Savcısı Fuat ARI, Kurum Müdürü Leyla KARAKÜLAH ve Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Nedim ELBİSTAN’ da katılarak katkıda bulundu. Yarınlara nefes olacak olan fidanlar hem denetimli serbestlikten faydalanan yükümlülere hem de halkımıza sunuldu.

Toprakla buluşmak üzere dağıtılan fidanlara gerek ilçe halkının gerekse müdürlüğe gelen yükümlülerin ilgisi büyüktü.

Bakırköy Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Gününde fidan dağıtımının yanı sıra konuya daha işlevsel bir yaklaşımda bulunup yükümlüler arasında fidan dikme yarışması da düzenleyeceğini duyurmuştur. “Senin de Bir Fidanın Olsun”  isimli fidan dikme yarışması ile müdürlüğümüz tarafından takip edilen yükümlülerin fidan dikimlerini gerçekleştirerek, kurumumuzun Whatsapp Hattına fotoğraflarını göndermeleri ile yarışma bitiminde  ödüllendirilecekleri bir yarışma organize edilmiştir.

Daha yeşil bir gelecek için hem ağaç sevgisi hem çevre duyarlılığı kazandıracağını düşündüğümüz bu anlamlı faaliyet 20 Kasım 2020 tarihinde son bulacaktır. Yarışma sonucunda ise yarışma değerlendirme komisyonu Whatsapp Hattına gönderilen fotoğrafları değerlendirmeye alacaktır. Dereceye giren üç yükümlüye 25 Kasım 2020 tarihinde bir giyim firması desteğiyle hediye çeki takdim edilecektir. Ayrıca bu yarışmaya, kurumumuzda denetimli serbestlikten faydalanan ve yarışma koşullarına uygun olarak katılan yükümlülere Müdürlüğümüz bünyesinde geçtiğimiz yıllarda oluşturulan sosyal marketten hediyeler verilecektir." denildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bakırköy Adliyesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi töreni düzenlendi
Bakırköy Adliyesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale...
Ülkü Ocakları Cumhurda Birlik, Beyoğlu'nda Birlik diyerek bir kez daha haykırdılar
Ülkü Ocakları Cumhurda Birlik, Beyoğlu'nda Birlik diyerek bir kez...