MHP Kemal Uysal Güngören’de bir MANKURT!!!, Ülkücü MHP’de...

MHP Kemal Uysal Güngören'de bir MANKURT!!!, Ülkücü MHP'de olur, MHP'de bulunmayan Ülkücü değildir dedi

AHA İSTANBUL - Mhp Güngören ilçe başkanı Kemal Uysal Güngören’de Milliyetçi Ülkücü Hareketin mensubu olan her BOZKURT Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde Cumhur İttifakı ile golü bozkurt maskeli çakallara atacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Cumhur bizim…Güngören bizim… dedi.

01 Mart 2024 - 15:35 - Güncelleme: 01 Mart 2024 - 18:21

Mhp ilçe başkanı Kemal Uysal yayınladığı  basın açıklamasında Ülkücü kimliği kullananlara Ülkücü davasının ruhunu hatırlatarak  belediye başkan adayının Ülkücü kimliği ile tanıtılmasına tepki göstererek yaptığı yazılı açıklamayla sert dille kınadı. MHP Güngören ilçe başkanı Kemal Uysal yaptığı yazılı açıklamada  Güngören’de bir MANKURT!!!
Siyasi ikbal peşinde herhangi bir ideolojik davası olmadan; bir dönem hasbelkader MHP’den yolu geçmiş bir zatı bugün Güngören’e “Bozkurt” diye afişe etmeye çalışanlar bilsinler ki; 
Bozkurtlar sadece ve sadece Cennet mekan Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ’in de dediği gibi;
Ülkücü MHP'de olur, MHP'de bulunmayan Ülkücü değildir. Gittiği yerin damgasını yer, oradaki genel başkanın görüşüne göre yaşar, oradaki genel başkanın görüşüne göre hareket eder. Onun Ülkücülüğü kalmamıştır, bunu böyle bilmeliyiz.
Milliyetçi Ülkücü Hareketin her bireyi tüm dünyada olduğu gibi Güngören’imizde de  merhum Başbuğumuzun hayat boyu yanında durmuş feyzini Türk – İslam inancının ruhundan almış, kapı kapı siyasi gezintiye çıkmaktansa paşa paşa ölmeyi göze almış Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrindedir. Liderimizin sözü sözümüz. Kararı kararımızdır… Bizim yerimiz; yuvamız, siyasi kıblemiz bellidir.
MHP dışında hiçbir oluşumda Bozkurtların varlığından söz edilemez.
Ya Ülkücüsündür, ya değilsindir.
Ya MHP'lisindir ya da değilsindir. 
Arası yoktur, ortası yoktur! 
Güngören’de Milliyetçi Ülkücü Hareketin mensubu olan her BOZKURT Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde Cumhur İttifakı ile golü bozkurt maskeli çakallara atacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. 
Cumhur bizim…
Güngören bizim… dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını kaybetti
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını...
Kardeşlerini unutma Dernek Başkanı İmam Yunus Aslım'la İyilik Yolculuğu camiden kıtalara ulaşıyor
Kardeşlerini unutma Dernek Başkanı İmam Yunus Aslım'la İyilik...