MHP İl başkanı Birol Gür Dokunmazsak insanlar sizi sandıkta...

MHP İl başkanı Birol Gür Dokunmazsak insanlar sizi sandıkta aramaz

AHA İSTANBUL - MHP istanbul kongreleri sonunda il başkanı Birol Gür ilçelere çıkartma yaparak tebrik ziyaretinde bulunurken Cumhur İttifakı 2023'ü hedef gösterdi.

11 Ekim 2020 - 14:00

 Milliyetci Hareket Partisi İstanbul il başkanlığı ilçelerdeki kongre heyecanını tamamlayarak 2023'e gücüne güç karatak devam ediyor. Kongrelerinin sonuçlanmasıyla İstanbul il başkanı Birol Gür ve beraberindeki heyet ilçe teşkilatlarını dolaşarak Hayırlı Olsun temennilerinde bulunuyor. Bahçelievler MHP kongresi sonrası başkan Osman Çakan kısa bir süre önce yapılan kongrede delegelerin güven oyunu alarak yeniden ilçe başkanlık bayrağını 2023'e yeni ekibiyle taşıyacak. 

MHP İstanbul İl başkanı Birol Gür tebrik ziyaretlerinin bir yenisinide Bahçelievler ilçe başkanlığına yaptı. Bahçelievler MHP gelen heyeti  Abidin Park Öğretmen evinde ev sahibi MHP Bahçelievler ilçe başkanı Osman Çakan ve yönetimi düzenlenen bereket sofrasında  gelen misafirlerini  ağırladı.

Program açılış konuşmasını yapan Bahçelievler ilçe başkanı Osman Çakan kongre sonunda ilçe başkanlıklarının güçlendirildiğini, mahalle teşkilatlarının yeniden yapılandırdıklarını dile getirdi.Konuşmasını kısa tutan ilçe başkanı Osman Çakan kürsüye il başkanı Birol Gür'ü davet etti. İstanbul Mhp il başkanı Birol Gür yaptığı selamlalam konuşmasında çok özel konulara dikkat çekerek MHP'nin 2023 hedefine kitlenmesi için tüm teşkilat mensuplarına emir verdi. İl başkanı Birol Gür konuşmasında 2023 yılı İstanbul vizyonu için yol yürüyeceğiz. Ülkücülük başarısı için ter döken, her dokusuna saygı duyan tüm arkadaşlarımıza ulaşacağız, dava arkadaşlarımıza sahip çıkacağız. dedi. Başkan Birol Gür eski üyelere ulaşılmasını, yeniden davaya kazandırılmasını isterken, genç ve yeni üyelerle de güce güç katmalarını, Kadın Kolları ve Gençlik kollarının güçlenmesinin talimatınıda verdi. İl başkanı Birol Gür Sosyal medyanın kullanılmasını tüm teşkilat mensuplarından isterken Biz davaya gönül verenleriz. Sosyal medyada bizlere olan saldırılara kimi zaman kayıtsız kimi zamanda kayıtsız kalmayalım. derken  Herkesin sosyal medyada güçlü olmasını istedi. Başkan Birol Gür teşkilatta görev alacaklarada seslenerek MHP'nin her kademesinde görev almak bir onurdur. Geçmişini hatırlayan herkes bu bayrağın altında siyaset yapabilir. Biz bu davaya gönül verdik. Mahalle teşkilatlarımzı güçlendirelim. bugünden 2023'e hazırlık yapacağız. MHP'nin İstanbul'daki başarısını ispatlıyacağız. İstanbul'un başarısı Türkiye'ye yansıyacaktır. İstanbul'un ve Bahçelievlerin her tarafına nefes aldırmalıyız. İstanbulda yaşayan insanlara dokunmazsak sandıkta sizi aramaz. dedi. 2023 yılında Cumhur İttifakının adayının yeniden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  olduğunu şimdiden söyleyen il başkanı Birol Gür Genel başkanımızın ön gördüğü üzere 2023 yılında Cumhur ittifakının adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bunu bilmenizi İstiyorum. Soroz beslemelerinin bir 5 yıl daha İstanbul'u yönetmesine asla göz yummuyacağız. Biz yolumuza bakacağız yol yürüyeceğiz. 2003 yılında MHP genel başkanımız Devlet Bahçeli Meis adasını konuşuyordu. MHP vizyon olarak tüm siyasetin 20 yıl önünde. 2023'de Cumhuriyetin 100. yılının MHP'nin oluşumuyla olacağını bilinizdedi. 

Düzenlenen program sonunda bu özel güne Bahçelievler Spor Kulübü damgasını vurdu. Kısa bir süre önce Kulüp başkanı olan aynı zamanda MHP ilçe teşkilatlanma başkanı  görevini yürüten Levent Dilaver   il başkanı Birol Gür'ün ismi yazılı formasını taktim ederken kulüp hakkındada bilgi verdi. Programda bir araya gelen heyet toplu çekilen fotoğraflarla bu özel gün karelere yansıdı. Düzenlenen etkinliğe MHP İstanbul il sekreteri Osman Gür  katılırken,  ilçede bulunan basının ilgisi hayli büyük oldu.  Belediye meclis üyelerinin yanı sıra Bahçelievler spor kulübünün yönetimide bu özel günde yerlerini aldılar. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ali Kemal Kazdal'ın abisi Yunus Emre Kazdal hayatını kaybetti
Ali Kemal Kazdal'ın abisi Yunus Emre Kazdal hayatını kaybetti
Özgür Subaşı Nurdan Yıldırımı Ofisinde Ziyaret Etti
Özgür Subaşı Nurdan Yıldırımı Ofisinde Ziyaret Etti