MHP Adım Adım 2023 hedefi için Güngören’e çıkartma yaptı

MHP Adım Adım 2023 hedefi için Güngören'e çıkartma yaptı

AHA İSTANBUL - 2023 hedefine kilitlenen MHP, değerleriyle İl İl Anadolu programlarıyla dokunmadık kalp, gönül bırakmıyor.

04 Aralık 2021 - 22:15 - Güncelleme: 04 Aralık 2021 - 22:38

Adım adım 2023 İl İl  Anadolu hedefi için MHP Güngören'de sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi. Güngören MHP ilçe başkanı Muhammed Alparslan Aldır'ın ev sahipliğini yaptığı Kaya Ramada Otel'de yapılan toplantıda MHP'nin Kurmay milletvekilleri ve MYK üyeleri hazır bulunurken Güngören sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarda yerlerini aldılar. Program sunuculuğunu Atilla Kaya, yaparken Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, Fethi Yıldız milletvekilleri Zeki Anıt, Arzu Erdem,   YK üyeleri Gökhan Türkeş Öngel,  Bülent Maşaoğlu, Burhan Coşkun,  Murat Turna, Koray Önsel, Bahattin Şengül, Derya Bulut, Savaş Çolak heyete yerlerini aldılar. Güngören'in eski MHP ilçe başkanları Şaban Avcı, Fuat Gül'ün yanı sıra Güngören Belediyesi MHP meclis grup başkan vekili Kazım Gündoğar,  meclis üyesi Gökhan Arslan, Güngören Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Bekir Demir, Ülkü Ocakları İstanbul il başkan yardımcısı Erkan Albayrak,  Sivil toplum kuruluşlarından İstesob İstanbul Esnaf Odaları Birliği ve Geso Güngören Birleşik Esnaf Sanatkar Odası  başkanı   Faik Yılmaz Geso başkan vekili Nezir Kinin,   Malatyalılar dernek başkanı Dursun Kaplan, Trabzon'la dernek başkanı İbrahim Yılmaz, Güngören Rizeliler dernek başkanı Nevzat Yazıcı , Trabzon Of cumapazarı dernek başkanı Yaşar Çakır , Malatya Tatlıcak Dernek Başkanı Zeki Keklik , Meslek okullar Dernek Başkanı Mustafa Akbaba, Güngören Kızılay Şube Başkanı Erkan Tan, Sivaslılar dernek başkanı Vedat Kılıç, Anadolu Engelliler Birlik Başkanı Hasan Çatalbaş, Gaziler dernek başkanı İhsan Coşkun, Diyarbakır dernekler federasyon başkanı İbrahim Yalçıntepe,  Uhud Cami dernek başkanı Sami Öztürk, Rize İkizdere Dernek Başkanı Ömer Okumuş , Haznedar İdman Ocağıspor Başkan Vekili Mehmet Mutlu, Haznedar Doruk Spor Kulübü başkan vekili Özer Salih Yıldız , milli antrenör Nedim Kuşçu,  Türk yerel hizmet Sendikası Güngören temsilcisi Ali Ihsan Efe,  işadamlarından Mehmet Taş, İlhan Akay, Beşir Ali Arı, Fehmi Bozdemir, Ayhan Atmaca ile çok sayıda mahalle muhtarları bu özel davette yerlerini aldılar. 
 program açılış konuşmasını Güngören MHP ilçe başkanı Muhammed Alpaslan Aldır yaparken konuşmasında Önce ülkemiz ve milletimiz demekten bir an önce vazgeçmiyoruz. Ilçemizde her kesimi ziyaret ederek ülkemizde kurulan tuzağı anlatıyoruzderken Teşkilat çalışmalarında kadınlara daha çok önem verdiklerini dile getirdi. Genel Başkan Yardımcısı Fethi yıldız da konuşmasında 40 yıldır ulaştığımız bir terör var, arkalarında kimler olduğu belli. Açıkça da söylüyorlar. Onları bir planın varsa Allah'ında bir planı var. Kur fiyatları ile hızlı kuşatma altındayız. Bunun altında kaos var. Bu oyunları hep beraber Bozacağız dedi. Milletvekili Arzu Erdem'de konuşmasında şehitleri ve gazileri bir kez daha yad ederken anayasanın ilk dört maddesinin Baki olduğunu, bayrağı indiremeyeceklerini, ezanı dindiremeyeceklerini vatanı bölemeyeceklerini bir kez daha haykırdı. Milletvekili Fetih Yıldız ise konuşmasında HDP nin kapanacağını dile getirirken salondan alkış aldi.  Dünya salgınına karşı aşılamanın önemini bir kez daha dile getirken 240 milyon aşının depolarda hazır olduğunu, Türkovat aşısınında    hazır olduğunu  Türkiye'de % 10'nun aşısız toplumda dolaştığını dile getirdi. 
 Katılımcıların sorularını cevaplayan MHP kurmayları, Türk ceza kanunu, engellilerin refakatcilerinin gelecekleri, ortez protez temini, 3600 maddesi, ekonomik krizdeki stokçuların denetimleri, çek yasası, derneklerdeki stopajın düzenlenmesi ve birçok konuda merak edilen sorulara cevaplar verildi, notlar alındı. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor