Mesiad’ın yeni Patronu Ekrem Kap oldu

Mesiad'ın yeni Patronu Ekrem Kap oldu

AHA İSTANBUL - Merter sanayici İşadamları Derneği başkanlığında bayrak değişimi, yeni başkan Ekrem Kap oldu.

18 Eylül 2021 - 11:30 - Güncelleme: 18 Eylül 2021 - 12:02

Uzun yıllardır Merter Sanayici İşadamları Derneği başkanlığını yürüten Yusuf Gecü başkanlık bayrağını,  Yardımcısı Ekrem Kap'a teslim etti. Mesiad Merter sanayici ve İşadamları Derneği yeni  başkanı Ekrem Kap 13 Yıldır Mesiad yönetiminde olup 25 yıllık Tekstil sektöründe tecrübesi olan özel bir isim. 
Mesiad başkanlığını Yusuf Gecü'den  Teslim alan Başkan Ekrem Kap " Yusuf Gecü başkanımız Merter'in ve Türkiye'nin en zor şartlarında başkanlık yaptı. Çok dik durdu, diyetler ödedi. Mesiad'ın kapısını kapatmadı. Kendisine canı gönülden teşekkür ederiz.  Kendisine ve bugüne kadar MESİAD'ımıza   hizmet eden tüm başkan ve yönetimlerine teşekkür ediyorum. En büyük hedefimiz birlik ve beraberlik olacaktır" dedi. Başkan Ekrem Kap Yeni dönemde de Sokak defilelerinin tekrar yerini alacağını, Türkiye'nin dev organizasyonu olacak Tekstil Fuarı için hazırlık yaptıklarını dile getirirken bu fuara Merter Sanayicilerinin damgasını vuracaklarını sözlerine ekledi. 

Mesiad Başkanı Ekrem Kap Kimdir?
 1973 yılında Düzce'de doğdu, ilk orta Lise eğitimini Düzce'de tamamladı, İktisat fakültesi mezunudur. 25 yıl önce Tekstil ile başlayan Ticaret hayatına ihracatla başladı. Yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Denim Global firmasıyla Merter'in öncü firmalar arasında yerini almakta. Mesiad Eski başkanlardan Ercan Tan'la başlayan yönetim kurulu üyeliğinde, İdris Akdoğan, Rahmetli  Halit Tuna, Yusuf Gecü yönetiminde yerini alarak aranan isim oldu. Başkan Ekrem Kap evli 2 çocuk babası. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...
Güngören İnsan Haklarından taviz vermiyor
Güngören İnsan Haklarından taviz vermiyor