Gönül adamı Mehmet Toklu’nun son vedasında gözyaşları sel...

Gönül adamı Mehmet Toklu'nun son vedasında gözyaşları sel oldu

AHA İSTANBUL - Hayata veda eden halası Döne Körükmez'in cenazesini memlekete götürürken cenaze Aracın kaza yapması sonucu Mehmet Toklu, araç sürücüsü Onur Akçay hayatını kaybetti

10 Nisan 2023 - 14:45 - Güncelleme: 10 Nisan 2023 - 15:20

ÖZEL GÖRÜNTÜLÜ HABER

Aslen Sivas Gürün'de olan 3 çocuk babası Mehmet Toklu  48 yaşında  yaşında halasının cenazesini memleket Sivas Gürün götürürken Kayseri Pınarbaşı mevkiinde cenaze aracının kaza yapması sonucu araç sürücüsü Onur Akçay ile  hayatını kaybetti. Rahmetli için Bağcılar Ebubekir Camisi'nde öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Damat sizin yakınları musalla taşında yatan rahmetli Mehmet toklu'nun naaşı  başında taziyelerin tek tek kabul ederken  24 yıllık hayat arkadaşı Sacide Toklu metanetini koruyarak gözyaşlarıyla taziyelerin tek tek kabul etti. Rahmetlinin çocukları Hulusi Osman, Rümeysa ve Betül Toklu Kardeşler musalla taşında yatan babalarının naaşına Son Bir Defa dokunarak gözyaşlarıyla veda ettiler. Rahmetlinin son vedasında acılı aileye yalnız bırakmayanlar arasında Güngören Sivaslılar dernek başkanı Vedat Kılıç, başkan yardımcısı Güngören Belediyesi meclis üyesi Av. Engin Yılmazel ile yönetim kurulu, İyi Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara, Diriliş Sendikası Genel Başkanı Bahçelievler Bülent Ecevit Ortaokulu müdürü Mehmet Nuri Kaynar, Türk Eğitimsen Güngören şube başkanı  Yahya Çavuş İlkokulu müdürü Sami Öz ile ismini sayamadığımız çok sayıda aile dostu ve rahmetlinin yakın arkadaşları Son Veda da hazır bulundular. İBB Mezarlıklar Müdürlüğü imamı Fatih Ateş'in kıldırdığı cenaze namazında haklar helal edilirken Semaya açılan ellerdedilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Kıllan cenaze namazı sonrası rahmetli dualarla Hasdal mezarlığında bulunan kabristana defnedildi.

Güngören Sivaslılar Dernek başkanı Vedat Kılıç Ebediyete uğurladığı yönetim kurulu üyesi Mehmet Toklu'yu anarken Yeri doldurulamaz bir insandı. Hoşgörülü ve saygısıyla kalplerimiz de unutulmayacak özel bir yer bıraktı. Kendisine Allah'tan rahmet geride bıraktığı kederli Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların simyasını bozdular
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların...
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını kaybetti
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını...