Mehmet Nuri Kaynar: 28 Şubat Darbesi; karanlık zihinlerindeki...

Mehmet Nuri Kaynar: 28 Şubat Darbesi; karanlık zihinlerindeki şeytani hesaplarının adıdır

MESK- Memur ve Emekli Sendikası Genel Başkan Yardımcısı - Diriliş Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Nuri Kaynar'ın 28 Şubat Darbesi ile yaptığı açıklamayla kara güne bir kez daha dikkat çekti.

28 Şubat 2021 - 23:25

Mehmet Nuri Kaynar yaptığı açıklamada :28 Şubat Darbesi; emperyalistlerin ve onların yerli işbirlikçilerinin karanlık zihinlerindeki şeytani hesaplarının adıdır.

Diriliş Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Nuri Kaynar: Tekrar aynı zillete düşmemek için diriliş ruhunu yitirmeden özümüze dönmeli, milli şuurla geleceği inşa etmek için; Dünya beşten büyüktür ufku ile çalışmalı, çalışmalı, çalışmalıyız. 

MESK- Memur ve Emekli Sendikası Genel Başkan Yardımcısı - Diriliş Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Nuri Kaynar 28 Şubat Darbesi ile ilgili sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada Eğer atalet gafleti ile tembellik eder, hırslarımız,egolarımız ve bireysel  menfaatlerimizin peşine düşer de özümüzden uzaklaşıksak bunun vebalini ve bedelini hem bize  hem de bizden sonra evlatlarımıza ağır ödetirler. Dedi.

MESK- Memur ve Emekli Sendikası Genel Başkan Yardımcısı - Diriliş Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Nuri Kaynar'ın 28 Şubat Darbesi ile yaptığı açıklama:

MESK- Memur ve Emekli Sendikası Genel Başkan Yardımcısı - Diriliş Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Nuri Kaynar 28 Şubat Darbesi28 Şubat Darbesi tarihte kara bir lekedir.
Milli iradeye ve mazlumların  umutlarına vurulmaya çalışılan  pranganın adıdır. 

28 Şubat Darbesi; mazlumların umudu olan bir milletin hayallerine prangalar vurmaya çalışan emperyalist vampirlerin yerli işbirlikçileri ile birlikte karanlık zihinlerindeki şeytani hesaplarının adıdır. 

Bin yıl süreceğini umut edenler Allah'ın hesabını unuttular. Allah'ın hesabı galip geldi.Tekrar aynı zillete düşmemek için Diriliş ruhunu yitirmeden özümüze dönmeli, milli şuurla geleceği inşa etmek için çalışmalıyız. 

Eğer atalet gafleti ile tembellik eder, hırslarımız,egolarımız ve bireysel  menfaatlerimizin peşine düşer de özümüzden uzaklaşıksak bunun vebalini ve bedelini hem bize  hem de bizden sonra evlatlarımıza ağır ödetirler. 

Dünya beşten büyüktür ufku ile çalışmalı, çalışmalı, çalışmalıyız. 

Her 28 Şubat tarihi bize bunu bir daha hatırlatmalıdır.

Unutmayacak, unutturmayacağız. dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak Akçin oldu
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak...
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti