Mehmet İsimbay hayatını Hilal Karayel ile birleştirerek mutluluk...

Mehmet İsimbay hayatını Hilal Karayel ile birleştirerek mutluluk kapısını araladı

AHA İSTANBUL - İsimbay ve Karayel aileleri evlatları Mehmet isimbay ve Hilal Karayel'in nışan merasiminde, genç çiftin mutluluğuna şahitleriyle ortak oldu.

09 Eylül 2020 - 11:30 - Güncelleme: 10 Eylül 2020 - 16:36

Meslek Okulları Dernek başkan yardımcısı Mehmet İsimbay hayatını Hilal Karayel'e birleştirerek nışan yüzüğünü takıp  mutluluk kapısını araladı. Malatya'da gerçekleşen nışan töreninde yüzükleri aile büyüğü Ali - İnci Kara çifti takarken bu özel güne emekli eğitimci müdürlerden Arif Koyun'da hazır bulundu. Gelinin babası Aydın Karayel ve gelinin kardeşleri Mehmet, ibrahim Karayel ile damadın kardeşleri Sevgi, Fadime, Ali İsimbay'la ismini sayamadığımız çok sayıda aile dostu ve akrabalar bu özel güne katılarak mutluluğa şahitlik ettiler. 

Akbaba Haber Ajansı yönetim kurulu başkanı ve Meslek Okulları dernek başkanı Mustafa Akbaba mutlu çiftin bu özel günü yayınladığı mesajla mutluluğa ortak oldu. başkan Mustafa Akbaba yayınladığı mesajda Ailemizin değerlerinden olan başkan yardımcımız ve kuzenim olan  Mehmet İsimbay'ın Hilal Karayel'le nışanlanarak mutluluğa ilk adımı atmaları bizleri heyacanlandırırken ailemizde özel bir mutluluk anıda yaşattılar. Mutlu çifte ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah bir yastıkta kocatsın dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor