MAKON, Malatya’nın geleceği için Kader Elçilerini...

MAKON, Malatya'nın geleceği için Kader Elçilerini İstanbul'da buluşturdu

AHA İSTANBUL - Malatya Konfederasyonu Malatyanın değerleri sanatçıları, Radyo TV program yapımcılarını ve basın mensuplarını ağırladı, gelecek için Kader ortaklığı yaptı.

20 Temmuz 2023 - 23:55

Malatya Konfederasyonu ve Malatya sivil toplum örgütler Birliği Başkanlığı geleneksel hale getirdiği Malatya'nın değerlerinin bir araya geldiği özel bir toplantı gerçekleştirdi. Genel merkezde yapılan toplantıda sanatçılar, radyo TV program yapımcıları, basın mensupları katıldı. Programın ev sahipliğini Malatya Konfederasyonu Genel Başkanı Nazife Özdemir yaparken, başkan vekili Hasan Karakuş ve yönetim kurulu üyeleri programda hazır bulundular. Program koordinatörlüğünü   Başkan Yardımcısı Ali Karadoğan gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantının moderatörlüğünü radyo TV program yapımcısı Ali Biricik yaparken özel güne Türk Halk Müziği TRT sanatçısı Selahattin Alpay,  Elif Avcı,  Ahmet Satılmış,  Yıldız Doğan, Radyo TV program yapımcısı İmparator,  Yusuf Özpolat ve ismini sayamadım çok saydam sanatçı ve basını mensupları katıldılar.

Toplantının açılışında yapılan konuşmalarda 6 Şubat'ta yaşanan asrın felaketinde hayatlarını kaybedenler bir kez daha dualarda yad edildi. Yaşanan felaketin Malatya'nın geleceğinde bırakacağı izler ve yeniden Malatya'nın kalkınması için yapılacak plan ve programlar masaya yatırıldı. Toplantı sonunda Malatya'nın kalkınması için düzenlenecek her türlü programlara sanatçılarımız taşın altına elini koyacaklarını dile getirdiler.  Gerçekleşen toplantı sonunda Malatya Konfederasyonu Genel Başkanı Nazife Özdemir yayınladığı mesajda Genel Merkezimiz'de Malatyalı Sanatçılarımız, Radyo TV Program Sunucularımız ve Basın Mensubu hemşehrilerimiz ile birlikte istişare toplantısı  gerçekleştirdik.
Katılım sağlayan Malatyamız'ın kültür elçilerine cok teşekkür  ederim...İyiki varsınız ...iyiki Malatyalıyız. dedi. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin Anlaştı
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin...
Ali Kemal Kazdal'ın abisi Yunus Emre Kazdal hayatını kaybetti
Ali Kemal Kazdal'ın abisi Yunus Emre Kazdal hayatını kaybetti