Malatyalılar 19-24 Ekim Yenikapı buluşmaları için kolları...

Malatyalılar 19-24 Ekim Yenikapı buluşmaları için kolları sıvadılar

AHA İSTANBUL - Malatya Konfederasyonu koordinatörlüğünde gerçekleşecek olan 19-24 Ekim Yenikapı Malatya günleri birlik beraberlik için gün sayıyor.

21 Eylül 2021 - 10:05

Geleneksel olarak her yıl gerçekleşen Pandemi süreciyle 1 yıl ertelenen Yenikapı günleri yeniden başlıyor. 19 24 Ekim tarihleri arasında Malatya günleri için Malatyalılar randevu verirken koordinatörlüğünü yapan Malatya Konfederasyonu da çalışmalarına hız vererek Genel Başkan Adil Gevrek başkanlığında ilk toplantısını yapmış,  çalışmalara Start verilmişti.  Makon Malatya Konfederasyonu genel merkezinde kurulan komisyonda ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplanan komisyon başkanlığını Cihan Akköse yaptı. Komisyon Başkanı Cihan Akköse yaptığı açıklamada 19-24 Ekim tarihleri arasında Malatyalıların Birlik beraberliğini haykıracağı Malatya günleri için ilk komisyon toplantımızı gerçekleştirdik. Komisyonumuzun  başkanı Nazife Özdemir iken babasının rahatsızlığından dolayı Malatya'da olması sebebiyle komisyon başkanlığını ben vekil olarak yürüttüm. Komisyonda aldığımız kararla stand kiralamalarını kendimiz gerçekleştirerek esnaflarımıza ayrı bir yük yüklemeyeceğiz. dedi.
 Malatya Konfederasyonu genel merkezinde yapılan komisyon toplantısında Yenikapı'da buluşmak için birlik beraberlik mesajı da çıktı.
Yenikapı komisyonunda kimler var?
 Komisyon Başkanı Nazif Özdemir, Stand satış pazarlamadan sorumlu Cihan Aköse, komisyon üyeleri Ali Karadoğan, Hasan Arıkboğa, Yusuf Usul, Cemal Uzun, Hayrullah Kalkan, Sevim Hasar, Mehmet Erdoğan, İbrahim Balcı, Sunay Tuncel, Yaşar Yaman'dan oluşmakta.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı'nı tebrik etti
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi...