LGS Türkiye Birincileri Furkan Necip Dedeli ve Metehan Şahin...

LGS Türkiye Birincileri Furkan Necip Dedeli ve Metehan Şahin Güngören'den,

AHA İSTANBUL - LGS sınav sonuçları açıklanırken Güngören Türkiye 1. lerini çıkartarak bir tarih daha yeniden yazdı. İlk tebrik başkan Faik Yılmaz'dan geldi

30 Haziran 2021 - 11:20

Türkiye LGS sonuçları açıklandı. Alın teri döken gençler lise eğitimlerini almak için puan yarışındaki sonuçlarını açıklandı. LGS puanlarının açıklanmasıyla Türkiye birincileri de ortaya çıktı. Güngören Türkiye birinciliklerini kimseye kaptırmazken 75. Yıl Ortaokulu'ndan Furkan Necip Dedeli ile Şiir Mektebi Okulu'ndan Metehan Şahin birincilikleriyle  Güngören'in gururları arasında yerlerini aldılar.

Türkiye birincilerine ilk tebrik İstesob ve Geso Başkanı Faik Yılmaz'dan geldi. İstanbul Esnaf Odaları Birlik başkanı ve Güngören birleşik Esnaf ve Sanatkarlar  Odası başkanı   Faik Yılmaz yayınladığı mesajla Güngören'in altın çocuklarından olan Türkiye şampiyonlarını kutladı. Başkan Faik Yılmaz yayınladığı mesajda Güngörenimiz tarihi boyunca şampiyonlar yetiştirmiş özel bir ilçe olmuştur. 75. Yıl Ortaokulu'ndan Furkan Necip Dedeli ile Şiir Mektebi Okulu'ndan Metehan Şahin birincilikleriyle bunu bir kez daha kanıtlamıştır. Öğrencilerimize ve ailelerine  bu mutlulukları bize yaşattığı için canı gönülden teşekkür ederim. Başarıları daim olsun dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...
Güngören İnsan Haklarından taviz vermiyor
Güngören İnsan Haklarından taviz vermiyor