Kurban Bereketini Kızılay ile Yaşayın ve Yaşatın!

Kurban Bereketini Kızılay ile Yaşayın ve Yaşatın!

2007 yılından bu yana “Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası” düzenleyen Türk Kızılayı ve kuruluşundan, Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı, bu yıl da hayırseverlere “Kurban Bereketi Yıl Boyunca Sürsün” sloganıyla sesleniyor.

21 Ağustos 2017 - 14:42

İstanbul Kızılay’ın geleneksel hale gelen Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası 2017 yılında da devam ediyor. Başta ülkemiz olmak üzere tüm dünya ihtiyaç sahiplerini kurban bayramında da yalnız bırakmayan İstanbul Kızılayı, kurban etlerini de yardım kampanyaları çerçevesinde binlerce ihtiyaç sahibi ve mahzun gönüllerin sofrasına ulaştıracak. Uygulanacak kampanya sayesinde ihtiyaç sahipleri sadece Kurban Bayramı içinde değil, yapılan konserve çalışmaları sayesinde yıl boyu ete kavuşacak.

Kampanya kapsamında yurtiçinde bir hisse bedeli 735 lira, yurt dışında ise 500 lira olarak belirleyen İstanbul Kızılayı, binlerce ihtiyaç sahibinin sofrasına kurban bereketini taşımayı hedefliyor. 

Bağış nasıl yapılacak? 
Kampanyaya katılmak isteyen bağışçılar, vatandaşlar, Tarihi Sirkeci Garı’nın karşında bulunan İstanbul Şube Başkanlığı’na gelerek bizzat buradan bağış yapabilecek.

Online Bağış

Bağışçılar yenilenen ve kolay kullanılabilen www.istanbulkizilay.org.tr internet sayfası üzerinden bağış menüsünü kullanarak online kurban bağışı yapabilecek.

Telefonla Bağış Kolaylığı

Hayırseverler, 0212 522 30 30 numaralı telefonu arayarak, görevli personellerin yardımıyla bağış yapabilecek.

Ayrıca; Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı, Akbank Çekmeköy Şubesi 343434 nolu hesaptan banka yoluyla bağış yapma kolaylığı bulunuyor.

 

Kaynak: AHA

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Malatyalılar değerlerine sahip çıkıyor, Abdulkadir Altınhan'a tebrikler yağıyor
Malatyalılar değerlerine sahip çıkıyor, Abdulkadir Altınhan'a...
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin Anlaştı
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin...