Küçükçekmece Esnafları yeniden Mustafa Yorulmaz’a tam güven...

Küçükçekmece Esnafları yeniden Mustafa Yorulmaz'a tam güven oyu verdi

AHA İSTANBUL - Küçükçekmece Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatif başkanı Mustafa Yorulmaz yapılan kongrede delegelerden güven oyu alarak bir dönem için daha başkan seçildi.

27 Temmuz 2021 - 13:30

1976 yılında Kurucu başkanlığını Mustafa Yorulmaz'ın yaptığı Küçükçekmece Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet kooparetifi 45 yıl sonra yapılan kogrede Küçükçekmece esnafı delegeleri yeniden Mustafa Yorulmaz'a bir dönem daha  güven oyu verdi. Küçükçekmece Gölbaşı Sosyal tesislerinde yapılan konrede katılımların yüksek olması gözlerden kaçmadı. Çok sayıda koopratif başkanları ve Küçükçekmece bürokrasisinin yanı sıra  Bayan esnaf delegelerinin çok olması yapılan kongreye ayrı bir renk kattı. Özel programı Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Esenler Esnaf ve Sanatkarlar kefalet Kooperatif başkanı Şükrü Şahin, Bağcılar Şoförler Odası Başkanı Mustafa Nuhoğlu, nüfus müdürü Pembe Poyraz, İlçe Tarım Müdürü Hüseyin Badem, Halkalı Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı İhsan Çelikbaş, Bakırköy Esnaf Kefalet Kooperatif başkanı Vezir Başokur ile ismini sayamadığımız çok sayıda kooperatif başkanları bu özel günde yerlerini aldılar. 
Kongre öncesi  Arzu Ece Kul'un sunumuyla gerçekleşen kongrede açılış konuşmasını Koopeartif müdürü Engin Yorulmaz çalışmalar hakkında bilgi verdi. Katılımcı esnaf delegelerine birlik beraberliklerini daha iyi korumalarını için sosyal medyalardan koopratiflerini takip etmelerini, yeni kurulan esnaflar arası alışverişi sağlayacak KESDESK alış veriş iletişim merkezini takip etmelerini istedi. 45 yıllık başkanlığa devam eden efsane başkanı Mustafa Yorulmaz'da selamlama konuşmasında BİZ BİR AİLEYİZ diye başladığı sözlerine esnafların 45 yıldır kendisini yanlız bırakmadıkları için teşekkür etti. Pandemi döneminde kahveci esnafların en çok sıkıntı çektiğini dile getirirken vatandaşlarında sosyal mesafey uymaları için esnafların kalp kırmadan uyarmalarını istedi. Programda hazır bulunan belediye başkanı Kemal Çebi'de konuşmasında Esnafların kongresi olmasını çok önemsediklerini Esnaf olmassa Türkiye olmaz diyerek başladığı sözlerine esnafları tarif ederken, Mahallenin emanetcisi, Mahallenin Kredi Kartı, Mahallenin en güvenirliği olduğunu dile getirdi. Kongrede Kooparatife emeği geçen ebediyete intikal etmiş   ile Pandemi döneminde hayatını kaybeden için  okunan Kuranı Kerim tilavetiyle semaya açılan ellerde edilen dualar ruhlarına hediye edildi. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede Yapılan kongrede Ticaret bakanlığı temsilcisi Nesrin Yalçın gözetiminde yapılan kongrede Divan başkanlığını İsmail Taşkın yaparken raporların okunmasından sonra oylanarak başkan seçiminde Küçükçekmec esnafı tek yürek olup Mustafa Yorulmaz'ı bir kez daha başkan seçti. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı'nı tebrik etti
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi...