Kaymakam Zafer Orhan; Cennet vatanımızı canlarını feda ederek...

Kaymakam Zafer Orhan; Cennet vatanımızı canlarını feda ederek bizlere bırakan tüm Şehitlerimizi rahmetle anıyorum

Güngören Kaymakamı zafer Orhan "Şehitler Günü" ve "Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümü" münasebetiyle bir mesaj yayınladı

17 Mart 2017 - 23:29

Kaymakam Zafer Orhan Mesajında "Bugün, Vatan topraklarının bölünmez bütünlüğü için çekinmeden canını veren tüm aziz Şehitlerimizi, bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.

“Türk milleti, mevzu bahis vatan olduğunda tarihin her safhasında sahnedeki yerini behemahal almış ve önemli fedakarlık, kahramanlık  ve başarılara imza atmıştır. 

Bundan 102. yıl önce Çanakkale'de zirve yapan bir şahlanışla Dünya'nın azgın emperyalist güçlerini ve donanmalarını Çanakkale boğazının derinliklerine gömen  aziz Türk Milleti, Kurtuluş Savaşı ve sonrasında olduğu gibi, 15 Temmuz’da da kendisini bir kez daha göstermiş; vatanına olan bağlılığını canı pahasına ortaya koyan bu aziz millet, Çanakkale'den 101 yıl sonra da, aynı ruh ve şahlanışla, ülkesini bölmeye çalışan emperyalist güçlere alçakça uşaklık eden hainlere de, gereken cevabı bir kez daha vermiştir. 
 Bugün de Ülkemiz bütünlüğü ve Milletin birliğine saldırmaya devam eden şer ve terör odaklarına karşı  mücadeleyi, kahraman güvenlik güçlerimiz  aynı inanç ve imanla sürdürmektedir. 

Bu duygu ve düşüncelerle, cennet vatanımızı canlarını feda ederek
bizlere bırakan tüm Şehitlerimizi ve kahraman Gazilerimizi rahmetle, hayatta olan gazilerimizi de şükranla anıyor, Aziz Milletimizin 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni ve Şehitler Günü’nü içtenlikle kutluyorum."dedi. 

Zafer ORHAN 
Güngören Kaymakamı

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların simyasını bozdular
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların...
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını kaybetti
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını...