KADIKÖY’DE 45 OKUL YENİLENDİ

KADIKÖY'DE 45 OKUL YENİLENDİ

AHA-Kadıköy-Kadıköy Belediyesi 45 okulun onarımını ve tadilatını gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz yıl birçok okulu ziyaret eden Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, öğrencilerin, okul aile birliğinin ve okul idaresinin talep ettikleri onarım, tadilat ve peyzaj çalışmalarını gerçekleştiriyor.

11 Eylül 2015 - 11:46

Kadıköy Belediyesi 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı başlamadan ilçedeki 32 okulun; seramik yenilenmesi, elektrik tesisatı, iç ve dış cephe boyaması, mekanik tesisat yenilemesi, bahçe duvarlarının  boyanması, döşeme tamiratı, pvc kaplama, bahçe duvarına çit yapılması, konferans salonu, teras kat pvc doğrama yapılması, çatı kaplama, camekan ve ofis gibi birçok onarım ve tadilat işlemlerini yaptı. 13 okulda da çalışmalar devam ediyor.

Yenilenmeye ihtiyacı olan okullar belirlenerek; yuva, ilkokul, ortaokul, lise, üniversite ve halk eğitim merkezi olmak üzere birçok yenileme ve onarım çalışmaları yapıldı. Bazı okullara iç ve dış cephe boyamaları yapılırken bazı okullara da peyzaj düzenlemesi yapıldı.

BAHARİYE ORTAOKULU'NA KÜTÜPHANE

Okullarda onarım ve tadilat çalışmalarına devam eden Kadıköy Belediyesi, Bahariye Ortaokulu'nun ikinci katında bulunan koridor, ytong duvar ile bölünerek kütüphane yapıldı; üç okula da konferans salonu yapıldı.

Marmara Üniversitesi'ne yakın zamanda açılması planlanan Prefabrik Çamaşırhane’nin temeli atılarak, seramik kaplama yapıldı. İstanbul Kadıköy Lisesi Yatakhanelerine duş yapımı yeni eğitim öğretim yılına yetiştirilecek.

 

 

AHA HABER MERKEZİ

8929911.jpg
2787580.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören inşaatçılar Dernek Başkanı Azmi Turan oldu
Güngören inşaatçılar Dernek Başkanı Azmi Turan oldu
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak Akçin oldu
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak...