İstanbul Jandarna uyuşturucu baronunu 63 eroinle kilo ile...

İstanbul Jandarna uyuşturucu baronunu 63 eroinle kilo ile kıskıvrak yakaladı

İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca; Doğu ve Güneydoğu Anadolu İllerinden temin edilip İstanbul’ a getirilen uyuşturucu maddelerin buradan Avrupa Ülkelerine sevk edildiği yönünde duyum alınmıştır.

14 Temmuz 2015 - 15:32

Alınan duyum üzerine (4) ay süren teknik ve fiziki takip neticesinde Uyuşturucu maddenin Büyükçekmece İlçesinde belirlenen bir adrese getirildiği ve buradan sevk edilmek üzere hazır bekletildiği tespit edilmiştir.

Sevke hazır uyuşturucu maddenin ele geçirilmesi maksadıyla Büyükçekmece Sulh Ceza Hakimliği’nden alınan arama kararına istinaden belirlenen adrese operasyon düzenlenmiştir.

Yapılan operasyonda (63) kg. Eroin maddesi (yaklaşık piyasa değere 650.000 € )  olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirilmiş, S.A. ve A.K. isimli (2) şüpheli şahıs Cumhuriyet Başsavcısının talimatıyla gözaltına alınmıştır.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ile mücadeleye kararlılıkla devam edilmekte olup, ele geçirilen bu malzemelerle birlikte son bir yıl içerisinde yapılan operasyonlar sonucunda (260 Kg.) Eroin ele geçirilmiştir.

         Gözaltına alınan S.A. ve A.K. isimli şahıslar sorgulamalarının tamamlanmasını müteakip çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine sevk edilmiş olup, yapılan araştırmalar neticesinde aynı olayla ilişkili olduğu tespit edilen (S.K) isimli şahsın yakalanması maksadıyla arama çalışmalarına devam edilmektedir.​

7339838.jpg
7537135.jpg
3655325.jpg
2844579.jpg
5226673.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak Akçin oldu
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak...
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti