İşadamı Remzi Doğan, Vali Demirtaş Onuruna İşadamlarına Yemek...

İşadamı Remzi Doğan, Vali Demirtaş Onuruna İşadamlarına Yemek Verdi

15 Kasım 2013 - 16:34

AHA İSTANBUL- İstanbul’da Doğan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Doğan, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş onuruna Adıyamanlılar Vakfı yöneticilerine ve değişik sektörlerde görev yapan işadamlarına yemek verdi.



Yeşilköy de Yüksel Balık restoranda misafirlerine balık ziyafeti verdikten sonra hep birlikte Röna Parkına giderek burada tanışma ve kaynaşma konulu bir toplantı düzenlendi.



İşadamı Doğan yemeğe katılanlara teşekkür ederek, “Bu tür toplantılar için yemek bahanedir. Önemli olan Adıyamanlı değerli işadamı hemşerilerimizle bir araya gelip istişare ve kaynaşma zemini oluşturarak aramızdaki samimiyeti çok daha güçlü olmasını sağlamaktır” dedi.



Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal ise vakıf hizmetlerindeki en önemli pay Adıyamanlı işadamlarına ait olduğunu söyleyerek, “Vakıf işi bir sevda işidir. Sevda demek aşık olmak demektir. Bu sevdaya gönül veren bütün vakıf gönüldaşlarımıza ve işadamlarımıza hizmetlerinden dolayı her zaman şükran borçluyuz” şeklinde konuştu.



Eski Adıyaman Milletvekili ve AK Parti Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu, Darülaceze Başkanı ve Adıyamanlılar Vakfı Onursal Başkanı Nevzat Bayhan ise birer selamlama konuşması yaprak, böylesi anlamlı bir toplantının Adıyaman’ın gelişimine önemli katkılar sağlayacağını söylediler.



Adıyaman’da yapılan ve yapılacak olan yatırımlara değinen Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş Adıyaman’ın en büyük sıkıntısı eğitim ve işsizlik olduğunu belirterek İşadamlarını Adıyaman’a yatırım yapmaları halinde üzerine düşen her türlü görevi yapmaya hazır olduğunu söyledi.



Adıyamanlılar Vakfı yöneticilerin yanı sıra siyasetçi, bürokrat ve işadamların katıldığı böylesi önemli bir toplantıya katılmaktan büyük bir sevinç duyduğunu söyleyen Vali Demirtaş, “Görevim süresince Adıyaman’a gelmesi gereken her türlü hizmetin gelmesi için özellikle milletvekillerimizin desteği ile inanılmaz çalışmalar yaptık. Özellikle derslik konusunda önemli bir mesafe kaydettik. Son 13 ayda 715 derslik yaptık. Ancak bu yeterli değil. Sağduyulu işadamlarımızın destekleriyle bu sıkıntının da üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum. Var olan işsizlik sorununu ise İşadamlarımızın Adıyaman’a yapacağı yatırımla mümkündür. ” diyerek yemeği tertipleyen İşadamı Remzi Doğan ve bütün katılımcılara teşekkür etti.





Haber: Abdulkerim SONKAYA

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Malatyalılar değerlerine sahip çıkıyor, Abdulkadir Altınhan'a tebrikler yağıyor
Malatyalılar değerlerine sahip çıkıyor, Abdulkadir Altınhan'a...
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin Anlaştı
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin...